Ha Megtudod, hogy a párod megütötte az exét, ez hogyan érint Téged?
Mondjuk a megcsalás ténye és ennek erős tagadása volt az ok..
Nálam ez nem ok és nem kapna felmentést a párom.Valósziműleg meggyülölném ha kiderülne róla.
Egy esetben fogadnám el hogy megüt egy nőt,ha a nő megütötte és ő visszaadta.Ezt megbeszéltük a kapcsolatunk elején,ha megütöm visszaadja,nincs olyan probléma amit nem lehetne megbeszélni,nem kell egymást ütögetni.
Engem vert már meg pasi. Soha többet nem akarom átélni. Így ha olyan férfival kerülnék össze, akiről megtudom, hogy ütötte az exét, azonnal repülne, akármekkora is a szerelem. Előzőnél is azt gondoltam, hogy nagy a szerelem, aztán meg ott feküdtem a földön összeverve. Mert ő ivott, én meg idegesítettem. Ennyi.
23N
Engem nem érdekelne. Minden emberből, még a legnyugodtabból is ki lehet hozni ezt a viselkedést. Ismerek ilyen pasit, az előző barátnőjét megütötte, egyszerűen a legrosszabbat hozták ki egymásból, de azóta már elvett egy másik nőt, és boldog családban él, soha, egyszer sem ütötte meg sem a feleségét, sem a gyerekeit. Ja és az exével is jóban van, mivel ő is belátta, hogy nem a pasi egy agresszív állat.
Szóval ha ilyesmi áll fenn, akkor engem aztán nem érdekel.
Én is, mint nő, ütöttem meg a párom. A nővérem nagyon rossz időszakát élte, élete szerelme meghalt, ő a droghoz fordult és prostituált lett. A párommal addig őszintén beszélgettünk, de amikor megtudta ezt, baromi viccesnek tartotta, lökte a prostis vicceket. Ami betette nálam a kaput az az volt, hogy kicsit spiccesen megkérdezte nagy nyilvánosság előtt tőlem, hogy ha felmenne pestre én megd.gná a testvéremet, azon kiakadnék-e, mert ugye családban maradna. Továbbá mennyi a tesóm tarifája és lehet-e kokainnal fizetni.
Az aznap estét a rendőrörsön töltöttem majdnem. A csapos rángatott le a pasiról.
Azóta megházasodtam, van egy kislányom, és soha az életben nem ütném meg a férjem.
(A nővérem is rendbe jött azóta, hála az égnek.)
tegnap 22:57
Az előtted írókból 5ből 2 válaszoló egyértelműen nem férfira vonatkozóan írta meg a kommentjét, 1 válaszoló nem adott meg nemet... Probléma? A kérdés az volt hogy hogyan érintene ha megtudnám hogy a párom megütötte az exét. Mivel nő vagyok, ezért egyértelműen férfira vonatkozóan fogom megadni a válaszom, férfi válaszoló egyértleműen nőre vonatkozóan. Szövegértés!!!
A kérdésre válaszolva:
Igen, nagyon zavarna ha megtudnám, hiszen aki egy olyan erős tabut megszeg, miszerint a férfi nem üti meg a nőt (vagy az erősebb nem üti meg a gyengébbet) az nyilván ideggyenge, vagy erkölcstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!