Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy szeret a párod?
Mert minden nap hozzám jön haza, nekem köszön olyan édes hangon, nekem hozza ágyba a reggelit, rám mosolyog azzal a megmagyarázhatatlan huncutságával, hozzám bújik minden este, és ha 10 percre eltűnök itthonról, halálra keres, merre járok.
Érzem, tudom :)
Én onnan, hogy bármikor bárhova eljönne értem, ha szükségem lenne segítségre. Onnan, hogy ha nincs mivel tüzelnem, akkor eljön és felvágja az összes fát nekem.
És leginkább onnan, hogy számtalanszor elmondta már nekem, mennyire jó anyukája lehetnék a gyerekeinek, szeretné, ha én lennék ez a személy. Hát ezért.
24L
Onnan, hogy ha nem így lenne nem lenne velem. :) Ez talán a legegyértelműbb jel. A legfontosabbak vagyunk egymásnak, közösen csinálunk mindent, tervezzük a jövőt, amikor együtt főzünk arról csacsogunk, hogy ha lesz egy gyermekünk akkor ő fog segíteni panírozni, apa meg süti a husikat és lisztet kenünk egymás orrára. :D
Mindennap mondja-mutatja, hogy ennyire boldog velem és velem teljes az élete (persze csak ideiglenesen, mert teljes csak gyermekkel lesz majd az Életünk).
23N 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!