Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Honnan/miből tudtad meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan/miből tudtad meg hogy már nem szeret a párod/férjed?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Zörgött a haraszt,mint kiderült a szél is fújta.Először nem akartam elhinni,de igazuk volt azoknak,akik jó szándékkal figyelmeztettek.
2011. jan. 23. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélgettünk, csak elmentünk egymás mellett, nem csináltunk közös programokat, nem szeretkeztünk, nem is csókolóztunk.
2011. jan. 23. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a drága mamának volt igaza... Neki mindig ugrott, engem meg nem vitt még a városba sétálni se...
2011. jan. 23. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A változást valahogy érzi az ember. Másképp néz, másképp szól, másképp reagál dolgokra, nem olyan figyelmes...

Eltűnnek a bizalmas, meghitt pillanatok, a Hogy vagy? kérdés sablonossá válik, vagy meg sem várja a másik a választ stb.

Konkrétan mi a gond?

2011. jan. 23. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudtam meg? Elkezdtem gondolkodni, hogy beszélgetni kéne vele valamiről, meg kellene ölelni, oda kéne bújni hozzá, stb. régen ment minden magától. aztán kiderült, hogy miért nem akar velem beszélgetni, meg megölelni. elég sz*r időszak volt, de már a hátam mögött van.
2011. jan. 23. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Akár milyen csekélységen össze tudtunk veszni. Olyan programokat szervezett, amiken nem tudtam részt venni. Másfelől olyan programokat szervezett, amiken a szeretője részt vett. Ehhez a gyerekeket is felhasználta.
2011. jan. 26. 03:16
 7/8 vaszily katalin ***** válasza:
ABA IS BELEKÖT AMIVEL IDÁIG ELÉGEDET VOLT.DE HA CSAK HARAKSZIK .KERESDMEG A GYENGEPONTJÁT.MIVEL JÁRHATSZ A KEDVÉBE. ELKÖLTÖZIK.
2011. jan. 26. 17:26
 8/8 anonim válasza:
Végtelenül őszinte kommunikáció! Ha a párod erre nem hajlandó, akkor azt már megette a penész.
2011. jan. 27. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!