Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni azt a fájdalmat amikor már nem szeret?
De én még mindig imádom.
és úgy érzem nem tudok nélküle élni
nem kell másik nő
én öt akarom nem akarom hogy elváljunk nem akarom a fiunkat elveszíteni.
kérek titeket ne vicceljétek el
nagyon padlón vagyok
8 éve ismerjük egymást 6 éve vagyunk házasok
azt mondja szeret de nem tud velem együtt élni.
3 napja nem csinálok mást csak sírok férfi létemre.
amit tudok mindig meg tettem soha soha nem csaltam meg még gondolatba se
kivagyok ...
Próbáld felidézni, milyen voltál, amikor belédszeretett, és mi változott benned azóta.
Az is lehet, hogy most ez csak átmeneti állapot, de ha kimutatod felé, hogy nagyon kétségbe vagy esve, szerintem ez nem segít abban, hogy visszahódítsd.
Adjál időt, talán magától is visszatalál hozzád. Próbálj vonzóan öltözködni, viselkedni, mintha látszólag nem vennél tudomást arról, hogy már nem szeret. Ez a belső tartásodnak is segíteni fog. Ne omolj össze, ne hanyagold el magad, csinálj a gyerekkel programokat, és türelemmel várjál. De azért adjál magadnak egy határidőt, hogy meddig vagy türelmes, mondjuk két hónapot, és ha nem változik a helyzet, le kell üljetek megbeszélni, hogyan képzelitek el a jövőtöket. Egy kis sport is segítene, mondjuk futás a környéken, ahol laksz, mert az lelkileg, testileg is rendbe tud hozni.
Egy több napja síró férfi... hogy is mondjam finoman... inkább szánalmas, mint férfias. Szerintem hagyd abba.
A szeretethez hozzátartozik, hogy a legjobbat akarod neki, és ha neki az a legjobb, hogy elmegy (és esetleg mással van), akkor ELENGEDED. Ha nem tudod elengedni, akkor nem szereted, csak birtokolni akarod.
Tiszteld annyira, hogy tiszteletben tartod az akaratát. Arról nem beszélve, hogy mi a jó neked abban, hogy együtt élesz egy nővel, aki nem szeret? Tartsd magad annyira, hogy megérdemled, hogy szeressenek!
A fiadat nem veszíted el, ha normálisan meg tudtok egyezni, és AKARSZ törődni a fiaddal.
Egyébként meg az is lehet, hogy ha képes vagy elengedni, pár hét múlva ezerrel teper, hogy visszafogadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!