Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túl élni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túl élni azt a fájdalmat amikor már nem szeret?

Figyelt kérdés

De én még mindig imádom.

és úgy érzem nem tudok nélküle élni

nem kell másik nő

én öt akarom nem akarom hogy elváljunk nem akarom a fiunkat elveszíteni.

kérek titeket ne vicceljétek el

nagyon padlón vagyok

2011. szept. 22. 10:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Legyél őszinte magaddal. A kérdésben azt írtad, nem szeret. A kommentben: "azt mondja szeret de nem tud velem együtt élni."

Ezek szerint nem a szerelemmel van baj, hanem valamit nagyon elbaltáztál. A megoldás: megkeresed, mit szúrtál el, és azt helyrehozod. És ne bőgj.

2011. szept. 22. 10:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba a sírást és azon gondolkozz, hogyan hódíthatod vissza a feleséged. Egy nő, kisgyerekkel nem lép ki a házasságából nyomós ok(ok) nélkül. Mi az, amiért nem tud együtt élni veled?
2011. szept. 22. 10:45
 13/37 anonim ***** válasza:
Aki nem volt ilyen helyzetbe annak nagyon könnyű a jótanácsokat osztogatni. Egy szülőnek nem arra van szüksége, hogy kéthetente találkozzon gyermekével hanem arra, hogy együtt feküdjenek és keljenek, stb. Nem tudja az ember megemészteni, hogy mit szúrt el, hogy kiszeretett belőle. Az a baj, hogy túl jó volt?
 14/37 A kérdező kommentje:

jelen pillanatba eszem be se jut hogy másik nő után nézek.

a gyerek dolog meg:

már egy szer voltam házas ott is van 1 gyerköc 3 éve nem láttam az anya nem engedi mehetnék pereskedni de nem akarok tudom most azt mondjátok nem szeretem igazán a fiamat de szeretem nagyon is.

15/37 anonim ***** válasza:

miért viccelnénk el? igazi szivettépő bánatod van, nem baj ha sírsz, legalább valamit enyhít fájdalmadon. Tévedés, hogy ez gyengeség, nagy erős királyokról(SztLászló!) írják, sírtak, mikor imádkoztak, vagyis amikor megrendültek.

Meg tudnád oldani, hogy egy rövid időre egyedül legyél, egyedül lakj? Ne menj haza. Esetleg ne is szólj. A feleséged egy merőben új helyzetben rálátna, hogy mit tesz, mit jelent.Hm?

Te is megnyugodnál valamennyire.

Így nem lehet dönteni, várni kell.

2011. szept. 22. 10:49
 16/37 A kérdező kommentje:

az volt többek közt a baja hogy keveset voltam a családdal.

de nem kocsmázni nem haverokkal s nem kur..zni voltam dolgozok hajnaltól sokszor késő estig.

de sajnos kell ahoz hogy megéljünk főleg hogy albérletbe lakunk és sokszor igaz haza vittem a munkahelyi stresszt.

2011. szept. 22. 10:50
 17/37 anonim ***** válasza:
Gondolkozz! Ha azt mondja, szeret, de nem tud veled együtt élni, akkor ez számomra, külső szemlélő számára azt mutatja, hogy valami történhetett, valami miatt nem éltetek jól.... Mi volt az? Tudsz mondani valamit? Nem akarlak bántani, biztosan nagyon sz..r lehet most neked, csak számomra furcsa, hogy egy nő minden ok nélkül azt mondja a gyermeke apjának, hogy nem tud vele együtt élni!
2011. szept. 22. 10:50
 18/37 A kérdező kommentje:

10:49

már több mint 1 hónapja külön élünk elköltözött és semmi változás

2011. szept. 22. 10:52
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán ez lehetett a gond, hogy stresszes voltál otthon (is). Én nőként megértem és elfogadom, hogy a férjemnek sokat kell dolgoznia (bár az is igaz, hogy nemrég óta túlórázik, kell túlóráznia). Ha egy nő normálisan és reálisan gondolkozik, akkor ezt elfogadja, nem tud mást tenni. De abban valóban hibáztál, hogyha hazavitted a munkahelyi stresszt és rajta (vagy rajtuk) töltötted ki a haragod. Ez megmérgezhette a légkört. Kiadós beszélgetésre volna szükség, nem tudom, mióta tart ez az állapot, mióta "nyelt" a feleséged, mennyire visszafordítható. De azt tudnod kell, ha ad még egy esélyt, akkor a munka végeztével egy teljesen más férjnek és apának kell hazamennie, mint aki a munkahelyen volt!!!! És nem ideig-óráig, hanem amíg világ a világ! Hogy lesz-e még egy esély, az nyilván a feleségedtől függ! Ha viszont nem akar adni még egy esélyt, akkor viszont el kell engedned!
2011. szept. 22. 10:55
 20/37 anonim ***** válasza:

agyondolgoztatott apuka.. a munka után egy kicsit sétálj, bámészkodj, ezalatt kimegy a munkahelyi stressz-gőz.

Egy nagyon fontos a nőknek: ha belép a férfi a lakásba, még egy kis idő kell, amíg hazaér. Ezt nem tudni, egyből rázúdulni nagyon nagy hiba!!!

2011. szept. 22. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!