Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni azt a fájdalmat amikor már nem szeret?
De én még mindig imádom.
és úgy érzem nem tudok nélküle élni
nem kell másik nő
én öt akarom nem akarom hogy elváljunk nem akarom a fiunkat elveszíteni.
kérek titeket ne vicceljétek el
nagyon padlón vagyok
Legyél őszinte magaddal. A kérdésben azt írtad, nem szeret. A kommentben: "azt mondja szeret de nem tud velem együtt élni."
Ezek szerint nem a szerelemmel van baj, hanem valamit nagyon elbaltáztál. A megoldás: megkeresed, mit szúrtál el, és azt helyrehozod. És ne bőgj.
jelen pillanatba eszem be se jut hogy másik nő után nézek.
a gyerek dolog meg:
már egy szer voltam házas ott is van 1 gyerköc 3 éve nem láttam az anya nem engedi mehetnék pereskedni de nem akarok tudom most azt mondjátok nem szeretem igazán a fiamat de szeretem nagyon is.
miért viccelnénk el? igazi szivettépő bánatod van, nem baj ha sírsz, legalább valamit enyhít fájdalmadon. Tévedés, hogy ez gyengeség, nagy erős királyokról(SztLászló!) írják, sírtak, mikor imádkoztak, vagyis amikor megrendültek.
Meg tudnád oldani, hogy egy rövid időre egyedül legyél, egyedül lakj? Ne menj haza. Esetleg ne is szólj. A feleséged egy merőben új helyzetben rálátna, hogy mit tesz, mit jelent.Hm?
Te is megnyugodnál valamennyire.
Így nem lehet dönteni, várni kell.
az volt többek közt a baja hogy keveset voltam a családdal.
de nem kocsmázni nem haverokkal s nem kur..zni voltam dolgozok hajnaltól sokszor késő estig.
de sajnos kell ahoz hogy megéljünk főleg hogy albérletbe lakunk és sokszor igaz haza vittem a munkahelyi stresszt.
10:49
már több mint 1 hónapja külön élünk elköltözött és semmi változás
agyondolgoztatott apuka.. a munka után egy kicsit sétálj, bámészkodj, ezalatt kimegy a munkahelyi stressz-gőz.
Egy nagyon fontos a nőknek: ha belép a férfi a lakásba, még egy kis idő kell, amíg hazaér. Ezt nem tudni, egyből rázúdulni nagyon nagy hiba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!