Az normálos h egy 13 évs lány szereti a fájdalmat és szeretné megkostolni a vért? és h szeret perverz lenni egy bandánés egy csomó perverzdolgot mondd de nem cselekszik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 03:13
1/17 anonim válasza:
Nem igazán. Bár a vért én is szeretem megkóstolni (a sajátom, de másét is kipróbálnám).
2/17 anonim válasza:
Kevesebb beteges vámpírtörténetet kéne nézni/olvasni...
4/17 anonim válasza:
Nem, abszolút nem "normálos". Az már biztos, hogy szeretsz fájdalmat okozni másoknak, ha mással nem, a helyesírásoddal.
5/17 anonim válasza:
13 éves lánynak még barbizni kéne, nem perverznek lennie.
6/17 anonim válasza:
Mielőbb változz meg,ezek a dolgok hatalmas bajba sodorhatnak!Saját tapasztalatból mondom,én is ilyen voltam...Fordulj vissza amíg még lehet!Okos legyél,ne bátor!
Higgy nekem.Ezek a dolgok akár hiszed,akár nem, súlyosbodnak,és ha így lesz nagyon megszívod.
7/17 anonim válasza:
Változtass ezeken a dolgaidon...... Nagyon nehéz, tudom!! Lépésenként...
Először erőlteted a változást, ezáltal nem lehetsz önmagad. De ha jól csinálod, kis idő után már a megváltozott valaki lesz az igazi önmagad.
8/17 A kérdező kommentje:
hát amm én is megkostolnám más vérét és a sajátomat is és nem másokat szeretek bántani hanem magamon a fájdalmakat szeretem...
2011. febr. 13. 17:29
9/17 anonim válasza:
08:01
Hát, a kérdező mintha inkább egy Klaus Barbie-ba botlott volna :P
10/17 anonim válasza:
Ha meg te magad szereted a fájdalmat és a szenvedést, akkor vár az Idegenlégió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!