Az normálos h egy 13 évs lány szereti a fájdalmat és szeretné megkostolni a vért? és h szeret perverz lenni egy bandánés egy csomó perverzdolgot mondd de nem cselekszik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 03:13
11/17 A kérdező kommentje:
őő... a barbikat már 3 vagy 4 évesen megnyírtam meg szétszetemm utáltam őket...x"DD
2011. febr. 14. 17:31
12/17 anonim válasza:
Hát, ha majd pályát választasz, sztem ne legyél pedagógus, bébiszitter, vagy fodrász, legyél inkább kórboncnok! xd
13/17 A kérdező kommentje:
jajj ezzel nem aztmondtam h olyan vagyok mint egy pedifil hanem aztmonstam h csak egy bandán de NEM cselekszem azaz nemcsinálok semmi olyan pedofilos szarságot és igen és bibészitter akarok leni vagy vmi oviba dolgozni majd...
2011. febr. 15. 15:26
14/17 anonim válasza:
Én sem beszéltem pedofíliáról, sőt :)
Na de anélkül, hogy meg akarnálak bántani...
Én tuti nem bíznám a gyerekemet olyasvalakire, akinek mazochista hajlamai vannak, vérről ábrándozik és túlteng benne a perverz fantázia ill. mondanivaló! Lehet, hogy valaki 13 évesen még nem vált cselekvésbe, de mi lesz később? A dolog azért csak ott lappang a felszín alatt :/
Én mindenesetre őszintén kívánom neked, hogy valahogy rendbe jőjj és ne valami szado-mazo, vagy vámpír klubban köss ki felnőtt korodra!
15/17 A kérdező kommentje:
háát köszii... de ehhez sook idő kell...x"DD de meg nemtudnák meg...+van eg yuncsitesóm és vle szemben sincsenek semmi pedofil fantáziám...+semmi olyat nemteszek vele....
2011. febr. 15. 20:33
17/17 anonim válasza:
13 évesen hogy lehetnél pedofil? Tudod egyáltalán miről beszélsz? A pedofília az, amikor egy szexuálisan érett egyén gyerekekkel való közösülésre vágyik. Mivel még te is gyerek vagy nem lehetsz pedofil. Az amit Te érzel az a mazochizmus. A mazochista ember élvezi a fájdalmat. Tűkkel szúrkálja, zsilettel vagdossa magát. És megkóstolja a vért. Habár a vér imádata inkább a rendfield kórra jellemző. Ez a pszichikai zavar drakula segédjéről kapta a nevét. Lényege a kóros vérimádat. De csak 13 éves vagy! Ezeket még kinőheted. Ez olyan mint a körömrágás. Nem tudod abbahagyni. De ha sikerül, többé már nem vágysz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!