Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni azt a fájdalmat amikor már nem szeret?
De én még mindig imádom.
és úgy érzem nem tudok nélküle élni
nem kell másik nő
én öt akarom nem akarom hogy elváljunk nem akarom a fiunkat elveszíteni.
kérek titeket ne vicceljétek el
nagyon padlón vagyok
11:33 - igen, ez egy fontos zen -tanítás:
ami jön azt fogadjuk, ami megy azt engedjük
derűs, nyugodt élet lesz tőle
Kérdező, nyugodj meg, és próbáld meg.(bővebben:mailben)
A legjobb (szív)fájdalomcsillapító a világon.
Ne köszönd, csak szeretném, hogy tudd, a helyzetért,
ami kialakult, mindketten felelősek vagytok, nem csak te.
Egyikünk sem élt veletek, egyikünk sem lát bele az eddigi életetekbe.
Pár mondatba kapaszkodnak a válaszadók, kinek mi a fontos, azt kiemeli.
Talán már nincs mit tanulnotok egymástól,
nincs mit adnotok egymásnak, más utakon mentek tovább.
De az biztos, hogy semmi sem történik véletlenül.
Talan hiba a munkahelyi stressz t hazavinni, de kivel ossza meg a banatat az ember ha nem a tarsaval. A stressz hazavotele ha nem egyenlo a masik inzultalasaval vagy fejenek leorditasaval vagy huzamosabb rossz hangulattal, akkor avval nincs gond. ket embenek akik egyutt elnek meg kell osztaniuk banatukat es oromuket. Neha en is hazaviszem a munkahelyi gondomat es a ferjem is. Mivel en vagyok magasabb pozicioban ferjem csak probal betorni igy probalok neki tanacsot adni es nem szidalmazni h ne traktaljon mar ilyenekkel. amikor en vagyok padon probalom rovidre fogni nem reszletbe menokig h ne untassam nagyon. Szerintem itt mas a gond vagyis tobb mint a mmunkahelyi stressz..
nem lehet h megismerkedett vkivel akihez jobban vonzodik???? vagy elege lett abbol h ejjel nappal dolgozol es alnbiban laktok es epphogy megletek??? nem lehet h magasabbra helyezte a lecet??? es ugy gondolja ha mar ilyen sokat dolgozol akkor jobban kene elnetek??? nem lehet h amit nyjtani tudsz mint ferj, apa, tars neki ez keves????
miert nem kerdezed meg h mi a baja???? miert szeretett ki beloled????
vagyis telhetetlen asszonka? nem tudjuk, nem tudhatjuk..
A nagymaminak van talán annyi jóérzése, hogy a gyereket nem hagyja elzárni előled? mert biztos, hogy lánya szövetségese, de ha van szíve-lelke: a gyerektől nem zárnak el..hm?
18:14
Köszönöm együtt érzésedet.
Mindkettőtök érzelmi intelligenciája alacsony.
Ha van konfliktus - teljesen mindegy, milyen típusú - üljetek le EGYÜTT, és beszéljétek meg, nyíltan és őszintén. Ha megvan a probléma, meg kell keresni rá a megoldást - ami szintén kétemberes munka. Nem lesz könnyű, és valószínűleg lemondásokkal fog járni, de ha sikerül visszahódítanod, akkor megéri az energiabefektetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!