Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túl élni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túl élni azt a fájdalmat amikor már nem szeret?

Figyelt kérdés

De én még mindig imádom.

és úgy érzem nem tudok nélküle élni

nem kell másik nő

én öt akarom nem akarom hogy elváljunk nem akarom a fiunkat elveszíteni.

kérek titeket ne vicceljétek el

nagyon padlón vagyok

2011. szept. 22. 10:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

11:33 - igen, ez egy fontos zen -tanítás:

ami jön azt fogadjuk, ami megy azt engedjük

derűs, nyugodt élet lesz tőle

Kérdező, nyugodj meg, és próbáld meg.(bővebben:mailben)

A legjobb (szív)fájdalomcsillapító a világon.

2011. szept. 22. 11:40
 32/37 anonim ***** válasza:

Ne köszönd, csak szeretném, hogy tudd, a helyzetért,

ami kialakult, mindketten felelősek vagytok, nem csak te.

Egyikünk sem élt veletek, egyikünk sem lát bele az eddigi életetekbe.

Pár mondatba kapaszkodnak a válaszadók, kinek mi a fontos, azt kiemeli.

Talán már nincs mit tanulnotok egymástól,

nincs mit adnotok egymásnak, más utakon mentek tovább.

De az biztos, hogy semmi sem történik véletlenül.

2011. szept. 22. 11:51
 33/37 anonim ***** válasza:

Talan hiba a munkahelyi stressz t hazavinni, de kivel ossza meg a banatat az ember ha nem a tarsaval. A stressz hazavotele ha nem egyenlo a masik inzultalasaval vagy fejenek leorditasaval vagy huzamosabb rossz hangulattal, akkor avval nincs gond. ket embenek akik egyutt elnek meg kell osztaniuk banatukat es oromuket. Neha en is hazaviszem a munkahelyi gondomat es a ferjem is. Mivel en vagyok magasabb pozicioban ferjem csak probal betorni igy probalok neki tanacsot adni es nem szidalmazni h ne traktaljon mar ilyenekkel. amikor en vagyok padon probalom rovidre fogni nem reszletbe menokig h ne untassam nagyon. Szerintem itt mas a gond vagyis tobb mint a mmunkahelyi stressz..

nem lehet h megismerkedett vkivel akihez jobban vonzodik???? vagy elege lett abbol h ejjel nappal dolgozol es alnbiban laktok es epphogy megletek??? nem lehet h magasabbra helyezte a lecet??? es ugy gondolja ha mar ilyen sokat dolgozol akkor jobban kene elnetek??? nem lehet h amit nyjtani tudsz mint ferj, apa, tars neki ez keves????

miert nem kerdezed meg h mi a baja???? miert szeretett ki beloled????

2011. szept. 22. 17:28
 34/37 anonim ***** válasza:

vagyis telhetetlen asszonka? nem tudjuk, nem tudhatjuk..

A nagymaminak van talán annyi jóérzése, hogy a gyereket nem hagyja elzárni előled? mert biztos, hogy lánya szövetségese, de ha van szíve-lelke: a gyerektől nem zárnak el..hm?

2011. szept. 22. 17:36
 35/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező! együtt érzek Veled, én tavaly nyáron jártam így, csak az én kisfiam akkor 5, 5 hónapos volt. 3 hónap vita-veszekedés után Apu közölte, hogy már nem szeret és elköltözött(érzelmileg belehaltam én is. végig könyörögtem, hogy mondja el, mi baja, de nem akart kommunikálni). gyerekhez járt. télen kért, legyünk együtt újra, belementem, nem kellett volna. nem változott semmi, és most már egyikünk sem szereti a másikat. már nagyon szeretnék külön lenni Tőle, hogy meg tudjon nyugodni a lelkem és ne romoljon tovább a kapcsolatunk, mert az a gyereknek lesz káros, ránk nézve meg méltatlan. miért kell azt gondolni egyből, hogy van vkije???! ez hülyeség! lehet, hogy csak tényleg eltávolodtatok egymástól, és nem tudtok, vagy Ő már nem akar visszatalálni Hozzád. sajnos, van ilyen! de tényleg az a legjobb-a lelked miatt is-, hogyha nem megy, ne erőltesd, a gyerek úgyis tudja, hogy ki vagy és szeret!
2011. szept. 23. 18:14
 36/37 A kérdező kommentje:

18:14

Köszönöm együtt érzésedet.

2011. szept. 24. 10:33
 37/37 anonim ***** válasza:

Mindkettőtök érzelmi intelligenciája alacsony.

Ha van konfliktus - teljesen mindegy, milyen típusú - üljetek le EGYÜTT, és beszéljétek meg, nyíltan és őszintén. Ha megvan a probléma, meg kell keresni rá a megoldást - ami szintén kétemberes munka. Nem lesz könnyű, és valószínűleg lemondásokkal fog járni, de ha sikerül visszahódítanod, akkor megéri az energiabefektetést.

2011. okt. 9. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!