Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem egyáltalán?
Egy éves házasok vagyunk, gyerekcipőben járunk még. Az eddigi 5 év alatt minden jól működött a kapcsolatunkban, leszámítva h sógornőm és anyósom kiidegelt minket, mégis együtt maradtunk. Most a férjemnek fél éve van egy másodállása, nem látpom soha. Reggel elmegyünk dolgozni, aztán délután hazajön fél órára, majd elmegy a másodálllására,és éjfél, 1 óra körül jön meg. Így megy minden nap. Amikor lehetőség lenne rá,h kettesben legyünk, akkor vagy barátokat szervez mellénk, vagy elmegy a haverjaival,jó, nem olyan sűrűn, de mintha nem érezné, h fontos vagyok számára,pedig ő nekem nagyon hiányzik. MOndtam neki,h nekem ez így nem jó, nem működik, és találjunk közös megoldást. Ez megy fél éve, veszekedésekkel... nem bízom benne. Hazudozik össze-vissza, legutóbb az arany gyűrűnket adta be zaciba, és 2-szer is átvágott más fedősztorival. Neki a pénz a minden. Úgy hogy most is anyósomék mellett lakunk,és nem tudunk elköltözni. A másoodállása csak a benzinpénzt meg a telefonszámlát bővíti, de bevétel nem folyik be belőle,csak minimális. Sok dolgoba hazudik ,nem őszinte, és felmerült bennem, h megcsal,miután volt, h a kesztyűtartóban cigarettát találtam,a barátnőm egy alkalommal egy másik nőt látott az autójában...nem megalapozott,h megcsal, de úgy érzem nem szeret, és nem akar együtt lenni velem, és közös megoldást találni a problémákinkra.
Elhiszem, h pénzt akar keresni, de mindenáron????Főleg,h ezzel a házasságát is kockáztatja? Olyan rossz, mert én látom az ő oldalát,h nagyon kivan, fáradt, és nem tűnik fel neki, h megváltozik,leszarja azt, ami a legfontosabb az életben, a leendő családját. Így nem akarok tőle gyereket sem, hisz a hazudozásaival, elég nagy gyerek,minek kéne nekem mégegy,gyerek a gyerekne. Sajnos, az is megfordult a fejemben, h szeretnék véget vetni a zegésznek. MOndtam neki is. Nekem ez nem házasság. Mégcsak kapcsolat sem.
Szia!
Mond meg neki, hogy végig fog hallgatni, ha tetszik ha nem, mert ez a viselkedés már nem megengedhető. Nem gyerek már, hogy hazudozzon össze-vissza. Egy gyerektől nem nézik el a szülei, nemhogy egy felnőttől. Ha pedig nem hajlandó kompromisszumot kötni akkor költözz el, hátha attól észhez tér, ha nem akkor sajnos nem tudsz mit tenni, mint hogy elválsz tőle.
Kitartás! Sok szerencsét!
Ebben az egész történetben az egyetlen pont amire nincs sem mentség, sem magyarázat, az a hazudozás. Minden egyebet lehet orvosolni, megbeszélni... De abból amit írsz, valóban az jön le, hogy a párod kicsit megbánta, hogy "hivatalossá" tette egy házassággal a kapcsolatotokat. Korábban együtt is éltetek?
Igazad van, ilyen körülmények között ostobaság lenne gyereket tervezni, főleg úgy, hogy ő szinte direkt kerüli a "kivitelezéséhez" nélkülözhetetlen alkalmakat.
Próbálj meg veszekedés nélkül beszélni vele ezekről a dolgokról. De sajna van egy olyan érzésem,- ahogy mondani szokták- , hogy "nem esztek meg 5 kiló sót" ebben a házasságban.
Sziasztok,
köszönöm a hozzászólásokat, de megoldódott a probléma...megcsalt...hazaköltöztem. Nagyon nehéz, a szívem sajog, de maradni vele nem tudok,és nem is akarok. Amit érzek,arra nincs is szó,és a legjobban az fáj, h én minden kapcsolatban őszinte vagyok,ő erre megaláz...annyi emberség, tiszteleet nincs benne a másik ember iránt, h időben lezárná a kapcsolatunkat,aztán keresne új partnert magának. Éss persze nem a plaza cica, festett szemöldökű,agyonszolizott lánygyerekre gondolok, akivel a hátam mögött félrement :-(
Szegénykém.:-(( Ez azért elég váratlan fordulat. Nem fogok olyan hülyeségeket írni, hogy lépj túl rajta, mert meg sem érdemelt és jön majd neked is az igazi...
Ez iszonyúan megalázó, és nagyon szomorú helyzet. Remélem van akivel tudsz beszélgetni, és segít levezetni minden fájdalmadat, és indulatodat. Egy dolog vigasztaljon; nem keveredik bele ebbe az egészbe 1, vagy 2 gyerek.
Bátran, és önérzetesen döntöttél, akárki akármit mond, jól tetted, hogy hazaköltöztél. Lassan könnyebb lesz majd, aztán elkezdheted újra élni a saját életedet, megtalálni a saját boldogságodat. Minden tapasztalatból tanul az ember; óvatosabb, és okosabb leszel a saját érdekedben. Fel a fejjel!:-))
Szia,
Nagyon sajnálom ami veled történt, de szurkolok hogy megtaláld az igazit. Sok szerencsét hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!