Nagy szégyen, ha a gyereknek az anyától lesz a neve?
apukával külön vagyunk, de annyit megígért, hogy adja a nevét a gyereknek. de nem akar semmit segíteni, mondtam nem is kell, ha így áll hozzá. a lényeg, hogy az anyja viszont le akarja beszélni, hogy ne vállalja el az apaságot. nem tudom mi lesz ennek vége. de az én családom speciel azok után, hogy majdnem kitagadt(először, mert gyereket vállalok egyedül) de most aztán végképp lenéznek, hogy még a nevet is nekem kell neki adni.
most egész életemben szégyenkeznem kell, meg a gyereknek is, HA így alakulna?
Ne legy buta o gyereke akkor el kell fogadnod a penzt mert az jar a gyereknek nem neked.
Egyszer alakulhat ugy az elet hogy szugseg lehet a penzre pl tovabbtanulas kulfoldi ut stb.
A neve nem is kell a jog szerint kotelezd az apasag elismeresere.
A penzt tedd egy szamlara.
Anyos meg fogja be o vere is a gyerek es ez kotelez.
Ne hagyd magad ne legy ostoba mert megbanod.
köszi a válaszokat. az már biztos ha az én nevem kell adnom, nem halok bele :)
de mi van, ha én sem adom?..
Te sem adod? Orult vagy? A te gyereked nem ?
Szerintem agyadra ment a terhesseg.
Ha nem ismered el a gyereket akkor orokbe adjak de mivel a tied anya neve orokke a te neved lesz.
hát nálunk az ő neve jóval szebb, mint az enyém.
amúgy a gyámhatóság is pont, hogy le akart beszélni engem arról, hogy az apja nevét kapja a gyerek...a bonyolult hátterek miatt gondolom, vagy nem teljesen értem, na mindegy.
15# "Helyzet és kedv függő, hogy elmagyarázom-e a tényleges helyzetet, vagy hagyom, hogy gondoljonak rólam amit akarnak."
ugye hogy az ember úgy érzi, hogy magyarázkodnia kell valahol? vagy "gondoljanak amit akarnak"-tehát valószínűsíthető. hogy rosszat...:(
#16, 14# úgy gondoltam kitalálok én egy vezetéknevet és kész.
Nem...mi házasok vagyunk, de így is felmerült...mert nem biztos, hogy továbbviszik a nevemet.
Aztán átbeszéltük, kiderült, hgy a fiútesója sosem akar gyereket,mígy az övékét sem vinn tovább senki.
Még agyaltam azon, hogy a jelenlegi kötőjeles nevemet kapják agyerekek, de a héten elvetettem, amikor nagyon sokat kellett teljes névvel aláírjak...baromi hosszú egyben../21 karakter/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!