Ha tetszik nektek egy név, akkor hallgatnátok másra, vagy azt adnátok a gyereknek?
Mindneképp olyan nevet válassz ami tetszik nektek. Ne mással törödj, nektek tetszen és illeszkedjen a vezetéknévhez.
Az én egyik kedvenc lánynevem (Mikolt) sem tetszik snekinek, sajnos még a férjemnek se nagyon, viszont azért van olyan név ami mindkettőnkenk tetszik.
Megírod (legalább priviben), hogy melyik ez a név? Nagyon érdekelne
Mi is így voltunk.Kettőnkön kívül mindenki leszólta a nevet.
De azt adtuk.
Most meg már azt mondják,hogy illik hozzá.
Angelika.Nem túl gyakori,de szép.
Nem ingattak meg,nem az ő gyerekük. (és nem is extrém,ha Málna vagy hasonlót akarsz,azt inkább ne)
én ismerek egy Zengő nevű gyereket!
Ha nem tudnám, hogy kislány, a nevéből tuti nem derülne ki.
De persze olyan nevet adsz a gyerekednek, amilyet akarsz!
Első vagyok. Én ismerek Zillét! Sőt a barátnőmnek akinek most kéthetes a kisfia is Zille lett volna ha kislány.
Jó hangzása van a névnek. Nem tudom, hogy tetszik e, ízlelgetnem kell még hozzá. Viszont ha megy a vezetéknevetekhez, akkor miért is ne? Semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint egy másik név.
Mi a jelentése?
Birda a vezeték név, ahhoz (szerintem) nem nagyon illik semmi :)
Olyan ami már van a családban nem adnék és elég nehéz a helyzet mert 4 fiú bátya van a férjemnek és mindegyiknek van már lánya minimum 1 :)
Különleges,az biztos.
De ha megy a vezetéknévhez,akkor ne érdekeljen senki.
Nekem még furcsa,de próbálgattam a saját vezetéknevemhez,jól hangzana,én rültem volna ha valami különlegesebb nevet kapok anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!