Eszter vagy Borka. Melyik név tetszik jobban és miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 14:36
1/19 anonim válasza:
Eszter, mert a Borkát Uborkának fogják csúfolni. Ha Eszter vagy Bori/Borbála lenne a kérdés, akkor viszont egyértelműen a Bori/Borbála.Gyönyörű név.
3/19 anonim válasza:
Egyik sem. Az Eszter soha nem tetszett, a Borka meg szimplán idétlen.
4/19 anonim válasza:
Eszter nyilván...
Uborkának csak nem nevezném már el a gyerekem! De ha kutyának lesz, annak jó... egy kis lábtörlőt el tudok képzelni Borka névvel :)
5/19 anonim válasza:
Borkáról nekem egy tehén jut eszembe, nagyszüleim gazdaságában. :D
Inkább az Eszter, sokkal szebb név, de én a gyerekemnek nem adnám, mert annyira nem tetszik, de a kettő közül egyértelműen a győztes.
6/19 anonim válasza:
Eszter! Legjobb barátnőm,Kedvenc magyartanárnőm és dédmamám is Eszter. Elfogult vagyok, de tényleg szép név. Csillagot jelent.
7/19 anonim válasza:
Eszter! A Borka önmagában számomra idétlenül, olyan ,,befejezetlenül" hangzik. Akkor már inkább Borbála, az esetleg nem jön szóba?
8/19 anonim válasza:
A Borka becenévnek aranyos, de keresztnévnek nem adnám, ahhoz kicsit gyermeteg vagy túl informális. Szóval a kettő közül az Esztert választanám.
9/19 anonim válasza:
Mivel szerintem a Borka nagyon ronda, ezért Eszter, bár személy szerint nekem az sem tetszik, de ha ebből a kettőből kell választani, akkor Eszter.
10/19 anonim válasza:
Az Eszter kislánynak is, felnőtnek is jó név.
Komoly hangzású, de lágy és nőies. Könnyen becézhető.
De a Borka olyan infantilis, idétlen.
Hogy hangozna 20 év múlva, hogy Dr. Kovács Borka ügyvéd?
Vicces.
De a Dr. Kovács Eszter sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!