Hogyan készültök az évtized legszegényebb karácsonyára?
Szia!
Hat nekem most az iden az a legnagyobb ajandek h fel eves lesz a kisfiunk es h elkoltoztunk a regi alberletbol par napja amit utaltam.
En mindenkeppen megoldom a fadolgot ha mu ha valodi lesz de akarom h a kisfiam lassa a karacsonyfat.Mar minden ugy erdekli biztos az is fogja:).
A paromnak mar vettem ajandekot(tusfurdo,dezodor)nem tul nagy dolog de kicsit markasabb mint amit hasznal a babae felig van meg.
A kaja;hat neha ilyenkor learazzak az egesz csirket,azt megtoltom keszitek hozza krumpli puret meg valami salatat,meg talan fozok egy halaszlet is.
Meg talan ket fele sutit.
Nekunk nagy ajandek h mar 3-an lehetunk:)
Nálunk eddig csak én kaptam ajándékot, de mostmár veszek anyuéknak is, mivel megérdemlik. Ők nemtudom, h vesznek-e egymásnak, de lehet, h közösen veszem meg apuval anyunak, anyuval meg apunak, ők meg nekem. De nem ez a legfontosabb. A lényeg, h együtt legyünk, és élvezzük a karácsonyt.
12/L
Hát nekem nem gond a válság..
de az ilyen embereket nagyon sajnálom bár támogatunk egy alapítványt is..
én biztosan ha ilyen helyzetbe kerülnék
max 3000
min 1000
a legjobbak a saját készítésüek a kislányom azt csinál nekem minden karácsonyon és sokkal több mint amit én neki megveszek 6000 :)
Az utóbbi pár évben, amíg még főiskolás voltam és volt ösztöndíjam, addig szép ajándékokat tudtam venni a szeretteimnek. Most szembesülök azzal, hogy mivel munkám még nincs, tehát pénzem sem, így örülök ha mutatóba kapnak valamit. :(
Egy társasjátékra gondoltam, amiben az egész család örömét lelheti. Abból a kis összeszedett pénzből veszem meg, amit alkalmi melókból kerestem.
De az előbbiektől és attól függetlenül, hogy idén épphogy csak a fára kerül majd szaloncukor, nem hinném, hogy rosszabb lenne a karácsonyunk, mint eddig! Remélem mindenki így fogja érezni, még ha most netán bosszankodik is rajta, hogy nem sikerül(t) a megálmodott ajándékokat megvennie.
További kellemes adventot és áldott ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!