Hogyan készültök az évtized legszegényebb karácsonyára?
Jövőre szegényebb lesz csak megsúgom(közgázt tanulok,számoltunk a tanárral eleget)
Hogy készülünk:)Hát akartam ajándékokat,de elég sok most a kiadás,úgyhogy minden tervem szertefoszlot.Egy ajándékot adunk mindenkinek,de annak biztos,hogy mindenki örülni fog:)
Egy kiscsaj,aki ha jól időzít,tényleg Szent Este fog megszületni:)
Ada és Abigél:)
20.09-es gratula!
Hát a fa tényleg zűrös.
Én nagyon szerettem eddig duglaszt, mert nem hullat ( igaz, hogy illata sem sok), de idén marad a luc.
Ja azt én is sejtem, hogy a jövő év sem lesz egy fáklyás menet.
Lehet hogy össze kell vonni a Nyuszit, Mikulást, Jézuskát? Hogy fognak kinézni hárman kéz a kézben?
Majd jót nevetünk és elfelejtjük, hogy nincsen semmink.
Én egész őszi szünetben 12 óráztam diákmunkán, így 16 ezer Ft kijött karácsonyra, jövő héten megyek megvenni őket.
Én úgy voltam vele, hogy van egy gyógypapucs, amit nagyon szeretett volna apám megvenni 10 ezer forintért, meg anyám is szeretne egy olajsütőt, amit kihozok 8 ezer forintból. Ez 18 ezer forint 2000Ft-al több, így két hétig nem kajáltam a suliban.
Én örülök neki, hogy meg tudtam venni amit tényleg szeretnének szüleim, jobb, mintha piára, bulira, vagy hasonlóra költeném.
17/F
A műfenyő tényleg szép?
Tudom egyszer kell beruházni rá, de nem giccses?
20.20-as!
Ilyesmit az én lányom is hajlamos lenne csinálni, csakhogy mindig hoznia kell a számlát, hogy befizette.
Azért ez nagyon szép tett volt tőled.
Jó veletek beszélgetni, mert így átérzem, hogy mások is vannak velem egy csónakban.
Azért szép lesz ez az ünnep, mert tényleg igazán csak rajtunk és a szívünkben élő szereteten múlik, hogy hogyan éljük meg.
azért az egyedül ünneplőket nagyon tudom sajnálni.
17/F aki a szüleidre költöd a diákmunkás pénzt! Őszinte tiszteletem!!!! De tényleg! Jó, hogy vannak még ilyen fiatalok! :)
Más: a műfenyő szép, nekünk is az van, nem giccses, a tescoban 8000-ért most egészen szépet láttam. Persze Obi-ban lehet kapni 40-ért is, de ki tudja azt megfizetni?!?
Én holnap sütök mézeskalácsházikót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!