2011 Karácsonyára milyen ajándékkal lepjem meg a csládomat?
Anya 46 éves , szeret a konyhában tevékenykedni , első számára a család, szeret relaxálni parfüm gyűrűk stb.. de már az utóbbi kettőt nagyon sokat kapott
más infóm hirtelen nincs.
Apa 56 , szeret autókkal foglalkozni szerelni őket stb.. sajátját szépítgetni, szereti a családot , sajna sokat cigizik és sok afrodiziákumot szeret , amiről fogalmam sincs sokszor h mi:D ill a szép kézzel készített dolgokat.
Öcsém 18 autók ,csajok, számítógép és hasonló dolgok ami a fiatalokat érdekli ..
KINEK MIT VEGYEK ? szeretintetek minden ötlet érdekel : )
én 21 F
hali és köszi
Köszönöm az ötleteket, mindenféle képpen meg gondolandó:)
de azért várom a további ötleteket is:)
Üdv. és köszi mégegyszer!:)
Anyukádnak (ahogy az előző is írta) valamilyen konyhai gép(turmix,mikró,gyümölcsfacsaró), de lehet esetleg egy tányér/evőeszköz készlet. Apukádnak valami szép díszt a kocsira/ba, polírozó/szerelő készlet, talán valamilyen autókról szóló újság/dvd. Tesódnak valami csajokról szóló újság/dvd, vagy ha úgylátod 1pár súlyzó, esetleg egy multifunkcionálisistenszuper fejhallgató. De első sorban szeretetet az egész családnak.
Próbáltam megerőltetni a fantáziám ami nem túl jó, és próbáltam olyanokat írni amiket az előző még nem írt, de ennyi jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!