Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2011 Karácsonyára milyen...

Balazs00xx kérdése:

2011 Karácsonyára milyen ajándékkal lepjem meg a csládomat?

Figyelt kérdés

Anya 46 éves , szeret a konyhában tevékenykedni , első számára a család, szeret relaxálni parfüm gyűrűk stb.. de már az utóbbi kettőt nagyon sokat kapott

más infóm hirtelen nincs.

Apa 56 , szeret autókkal foglalkozni szerelni őket stb.. sajátját szépítgetni, szereti a családot , sajna sokat cigizik és sok afrodiziákumot szeret , amiről fogalmam sincs sokszor h mi:D ill a szép kézzel készített dolgokat.

Öcsém 18 autók ,csajok, számítógép és hasonló dolgok ami a fiatalokat érdekli ..

KINEK MIT VEGYEK ? szeretintetek minden ötlet érdekel : )

én 21 F

hali és köszi

2011. aug. 31. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csöppet korai.
2011. aug. 31. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Anyudnak szakácskönyvet vagy valami konyhai gépet, de olyat amelyiknek hasznát is veszi, vagy akár bekereteztedsz egy képet amelyken az egész család rajta van. Apudnak autós magazin előfizetés vagy cigaretta tartó + gravirozott öngyújtó vagy minőségi szivar. Tesódnak számítógépes játék vagy turbózd fel a gépét esetleg egy laptop. Nem tudom mennyit szánsz rá.
2011. aug. 31. 23:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, mindenféle képpen meg gondolandó:)

de azért várom a további ötleteket is:)

Üdv. és köszi mégegyszer!:)

2011. szept. 1. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Anyukádnak (ahogy az előző is írta) valamilyen konyhai gép(turmix,mikró,gyümölcsfacsaró), de lehet esetleg egy tányér/evőeszköz készlet. Apukádnak valami szép díszt a kocsira/ba, polírozó/szerelő készlet, talán valamilyen autókról szóló újság/dvd. Tesódnak valami csajokról szóló újság/dvd, vagy ha úgylátod 1pár súlyzó, esetleg egy multifunkcionálisistenszuper fejhallgató. De első sorban szeretetet az egész családnak.

Próbáltam megerőltetni a fantáziám ami nem túl jó, és próbáltam olyanokat írni amiket az előző még nem írt, de ennyi jött össze.

2011. szept. 1. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszii
2011. szept. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!