Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltak a szüleid amikor...

Mit szóltak a szüleid amikor kedült?

Figyelt kérdés
Folytatva fenti kérdést ... meleg vagy. Nekem sajnos a Mozilla buktatott le. fél évig tudtam titkolna, ugyanis a CCleaner progival eltüntettem az összes oldalt az Explorerről. De a Mozzila lett feltelepitve Vasárnap(2009.11.15.). Anyám jószerével kiakadt, Apám külföldön dolgozik éppen katonaként Afgánba és neki is valószinüleg fájt hogy telefonon kellet megtudnia hogy a fia meleg. Nem akarom tovább mondani de az anyám kiakar tagadni(ő a gonoszabbik fél) és olyanokat mond a hátma mögöt hogy ha meghalja a hangom hányigere lesz meg sok dologgal megbánt. Futó poénként elsüti ha ketten vagyunk hogy "tekis Bu.i!" Fájdalmas dolog tudom de nemtudok mitteni ellene.
2009. nov. 17. 15:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amugy meg a hölgynek vagy urnak aki mondta hogy nemlehet a melegeknek gyereke. 2 apai génnel nem. de mondjuk az egyik apa részéről lehet ugyanis a mai világban egyre több béranya van. őt gondozni kell 9 hónapon át (terhesség időtartamáig) és sok sok lóvé kell hozzá, ugyanis nemolcsó dolog. szal melegeknek is lehet gyereke. de nem 100%ban vérrokon.
2009. nov. 18. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem 25 évesen derült ki, hogy barátnőm van, vagyis elmondtam. Első reakció anyám részéről,hogy mit rontottak el? Apám pedig jót röhögött (nem nevetés volt) rajta. Előtte pasim volt, nem értették a dolgot. Kitalálták, hogy biztos divatleszbi vagyok. Azóta sem értem, mit akartak ezzel mondani:P Anyám azt mondta, hogy mondogassam magamnak, hogy pasit akarok és akkor megváltozok stb. Aztán elkönyvelték annak, hogy fiatalság, bolondság. Nem veszik komolyan a dolgot. A színvallásnak lassan egy éve. Nem téma közöttünk, hogy barátnőm van. Már haza is vittem párszor, de csak sima barátnőként tekintenek rá, és nem a társamként. Nem is baj De... Anyámtól mindig megkapom, hogy úgyis megjön az eszem, lesz férjem, gyerekem. És hogy hogyan tudom eldönteni, hogy nővel akarok élni, meg ilyenek. Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy múló állapotként fogják fel. Pedig ez végleges és tudatosítani is fogom bennük.

Ez így leírva nagyon szép és jó. De negyedik alkalomra, amikor jött bnőm is, már nem tetszett nekik. Mert mi lesz, ha megtudja a szomszéd néni, mi lesz, ha megtudja a mama, kicsit már feltűnő, hogy idejár ez a lány. Tehát amíg csak anya és apa tud erről, addig ok, de ha más is, akkor... S utoljára anyám örökbecsű beszólása (azt hiszem, sosem fogom elfelejteni): "Ha ez kiderül, 10 méterrel a föld alá fogok süllyedni szégyenemben."

Szóval a tanácsaim:

Próbáld meg elengedni ezeket a füled mellett, tudom nem könnyű, de meg kell próbálni! Ahogy írtad is, minél előbb eljönni otthonról, ez jó megoldás, a lehető legjobb. Ha ők nem keresnek, hagyd rájuk, ők hamarabb be fogják látni, hogy ilyenért nem akarják elveszíteni a fiukat. Ha pedig ige, az ő döntésük, éljenek ezzel a tudattal, pont.

2009. nov. 19. 01:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Azthiszem a legutolsó kommentelő lány kapja a legnagyobb érdemet. mert ugyan az az eset történt vele is mint velem. De manapság a férfiakban azt nem lehet szeretni(hetero kis 18 éves balfékek) hogy b.zi-zák a másik fiut de az nekik tetszik ha 2 meleg csaj fekszik össze. sosem fogom megérteni. És mégegyszer köszönöm utolsó kommentelő.
2009. nov. 19. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!