Előfordult már veled, hogy buliból ittasan mentél haza? Mit szóltak a szüleid?
Igen előfordult fénykoromban minden egyes szombaton. :D
Nem szóltak semmit, mert hiába voltam részeg, olyan halkan közlekedtem otthon és vonultam el a szobámban, hogy észre sem vették. Legalábbis úgy csináltak. :D
Előfordult. Nem vették észre, csak a másnapot. Általában vicc tárgyát képezte. :-)
Normálisak voltak, igaz, nem is minden hétvégén fordult elő, hanem úgy max. egy félévben egyszer.
Szia
Akármennyit is ittam mindig jó halkan osontam be,ha netán valamelyik szülő felébredt és kijött akkor bármennyire is nehézkes volt előtte a járás egyből tudtam úgy menni mintha egy kortyot se ittam volna.
23 éves voltam amikor épp a wc-re rohantam és anyukám éppen ott volt,de csak úgy megjegyezte,hogy így jár aki iszik.
Nekem csak három ilyen alkalom volt. Időrendi sorrendben:
1. Fősulis gólyatábor utáni másnaposság. Szörnyű, 40°C-ban rossz vonatra szálltam, mire hazaértem, viszonylag elmúlt minden rosszullétem
2. Egy szilveszter, de nem otthon voltam, és csak másnap délután mentem haza
3. Egy buli, ahol összemosódtak a falak az emberekkel. De akkor se haza mentem - hogy, azt nem tudom, -, hanem a koliba.
Ennyi. Amúgy korábban is mehettem volna bulizni, de nekem nem volt rá ingerenciám.
másnap tanácsot adott jóanyám, h mivel enyhítsem a másnapot.
de volt eset, mikor verset szavaltam neki. -> elküldött fürdeni.
mivel komolyabb bebaszcsizás évente kb 2x fordult elő, így nem képeztem komolyabb aggodalom, vagy poén tárgyát.
4 éve már, hogy nem anyummal élek, a barátom általában csak annyit mond: minek ittál annyit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!