Tettetek már ittasan/részegen olyan dolgokat amire másnap nem emlékeztetek? Ha igen miket?
Figyelt kérdés
Tényleg be lehet úgy rugni, hogy értelmetlen, megmagyarázhatatlan, vagy teljesen értelmes dolgokat tesz az ember amire másnap nem emlékszik? Vagy ha igen, akkor sem tudja, hogy előző nap miért úgy tett ahogy?2011. aug. 29. 10:36
1/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet. ÉS nem is kell hozzá túl sok pia, bár mondjuk az a felhasználótól is függ.
2/8 anonim válasza:
Tettem olyat hogy a fizetésemet nem találtam másnap de nem is lett meg, a kocsmáros csaj vsznű folyamatosan túl számlázott vagy szarul adott vissza, azóta ilyen nem volt mert ha megkapom viszem haza a zsét egyből és ami kell csak azt viszem fel pl. 2000-3000-et.
3/8 anonim válasza:
Igen tettem már sajnos..
Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de felborítottunk egy Trabantot...
4/8 anonim válasza:
Igen, megadtam a számom egy olyan pasinak, akivel józanul szóba se állnék...
5/8 anonim válasza:
igen...nem emlékszem azóta sem,amire pedig homályosan,vagy mások mesálték,az az h nekimentem és meegharaptam egy biztonsági őrt a metróban...nem vagyok büszke rá:)))
6/8 anonim válasza:
ja eldudtam ugy a penzem hogy fel ev utan a battyam talälta meg.
2. ugy berugtam allitolag röhögö görcsöt kaptam,es össze estem,olyan volt mintha álmodtam volna...hogy egy kad hideg vizbe tesznek,nem tertem magamhoz,masnap igen,es remlettek a kepek,jo kis alkohol mergezest kaptam
7/8 anonim válasza:
igen. de pont azért nem tudom elmesélni, mert nem emlékszem rá.
elég rossz érzés, szóval odáig már nem aljasosok. azt szeretem, amikor kicsit elfelejtem, de van aki emlékeztet, és akkor beugrik.
nem jó dolog úgy berúgni, h azt se tudod mi van, mert durva baleset is történhet.
8/8 anonim válasza:
Régebben néha filmszakadásig ittam magam.megjegyzem nem vagyok alkoholista.legdurvább esetem:szenteste előtti éjszaka vállalati bankett,kaja utánna pia orrba szájba.arra még emlékszek hogy veszem fel a kabátom,filmszakadás,egy kórházban ébredtem fel ahogy a nővérek vihognak felettem.detox,kérdeztem.nem,ortopédia,mondták nevetve.elütött a vonat és eltört a kezem meg lett egy pár csúnya véraláfutásom.sajnos nem tanúltam belőle mert ezek után is eltört néhány csontom részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!