Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mi volt eddig...

Fiúk, férfiak! Mi volt eddig a leglovagiasabb tettetek?

Figyelt kérdés
Nők is írhatnak, ha van ilyen sztorijuk férfi ismerőseikkel kapcsolatban.
2011. máj. 25. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leugatta azt, aki beszólt nekem. Pedig meg tudom védeni magam, de annyira meglepődtem a megvédésen, hogy inkább nem folytattam :)
2011. máj. 25. 19:22
 2/5 habibi ***** válasza:
100%

lány vagyok, de van pár ilyen lovagias férfi ismerősöm

1. síeltünk a barátokkal és jeges volt a pálya vége, ami után egy jó kis szakadék volt. Én erről nem tudtam, ezért nyugodtan síeltem le a hegyoldalon, amikor a végéhez értem és a jégen elcsúsztam, de ez a lovagias fiú elkapott, hogy ne essek be a lyukba.

2. túl erősre sikerült a diétám, és sok napon át nem aludtam, mert a barátokkal kirándultunk és hát éjjel mindig a legizgalmasabb :) nos indultam lefeküdni, amikor rosszul lettem és elájultam egy lefelé vezető kétfordulós kb. 10 méter hosszú lépcső előtt 1 lépéssel. A lovagom a karjaiba vett és elvitt az ágyamba. (nem voltam könnyű és a szobám is messze volt)

2011. máj. 25. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mindennapokban próbálok udvarias lenni, pl. az ajtóknál előreengedem a lányokat, vagy bármi leesik, ugrok érte. Talán ezt tudnám kiemelni: egy lány barátom eléggé ideges volt, nem részletezném, mi miatt, de az egyik fiú viccelődött az üggyel, nem látta, hogy nem esik jól a lánynak, szóltam neki, hogy elég bunkóság ebből viccet csinálni, bár ez nem volt akkora dolog, bárki megtette volna, csak éppen én voltam ott. Szeretek udvarias lenni, megéri a kapott "köszi"-kért és a mosolyokért, jó érzés.
2011. máj. 25. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En no vagyok, de leirnam, hogy nekem az esik jol, ha az ajtoban elore engednek vagy ha szepen beszelnek es koszonnek (a "kezetcsokolomat" mindig nagyon udvariasnak tartottam, tudom, hogy ez megoszto koszonesi forma).
2011. máj. 25. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Én össze-vissza vertem egy 86 éves sánta vénasszonyt !!
2011. máj. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!