Előfordult veled, hogy a szüleid szeme láttára átszaladtál az úttesten? Mit szóltak? (mintagyerekek" ne írjanak. )
ide anyukák, apukák írnak, nem gyerekek vagy tinik, szerintem rossz helyen tetted fel a kérdést.
én sose szaladtam át úttesten csak úgy, mert megtanították, hogy veszélyes. szerintem menetet vágott volna a fejem a nyakamon, akkor pofon kaptam volna, ha megteszem a szüleim szeme láttára. sose vertek meg, de azért kaptam pár jó nagy pofont, és sosem ok nélkül.
Gyerekkoromban egyszer hajnalban indultunk anyukámékkal kirándulni. A zebrán én át akartam menni előbb, mert láttam, hogy jön egy motoros (segédmotoros öreg bácsi volt). Anyuék szóltak, hogy ne, de nem fogadtam szót. A motoros is úgy gondolta sajnos, hogy még előttem átér, és belehúzott, gyorsított. Elütött engem. Azóta sem felejtem el azt az ütést, amit a testemen éreztem, majd a fejem az útpadkától kb. 5 cm-re állt meg. Sokáig nem kaptam levegőt, apukám hátba vágott, hogy levegőt tudjak venni.
Kész csoda, hogy most itt ülök, és ezt a sztorit leírhatom neked. Szóval így rohangálj át az úton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!