Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltak a szüleid amikor...

Mit szóltak a szüleid amikor kedült?

Figyelt kérdés
Folytatva fenti kérdést ... meleg vagy. Nekem sajnos a Mozilla buktatott le. fél évig tudtam titkolna, ugyanis a CCleaner progival eltüntettem az összes oldalt az Explorerről. De a Mozzila lett feltelepitve Vasárnap(2009.11.15.). Anyám jószerével kiakadt, Apám külföldön dolgozik éppen katonaként Afgánba és neki is valószinüleg fájt hogy telefonon kellet megtudnia hogy a fia meleg. Nem akarom tovább mondani de az anyám kiakar tagadni(ő a gonoszabbik fél) és olyanokat mond a hátma mögöt hogy ha meghalja a hangom hányigere lesz meg sok dologgal megbánt. Futó poénként elsüti ha ketten vagyunk hogy "tekis Bu.i!" Fájdalmas dolog tudom de nemtudok mitteni ellene.
2009. nov. 17. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mindannyiotoknak és az érintett anyjának, apjának is el kellene olvasni(én most megtettem) Fischer Eszter Nehéz együttélés című írását. Ebből világosan kitűnik, mennyire vádolható a homoszexuális nemi irányultságáért. Semennyire. Nála talán még a szülő is jobban vádolható - ezt egy rádiós előadásból szedtem, amit nemrégiben hallottam. Ettől függetlenül is azt gondolom, ilyen reakcióra csak ilyen reagálást érdemel a szülő. Nem kíméletesebb az sem, ha a gyerek otthagyja a szülői házat, még ha módja is lenne.

Szóval, legyen türelmetek végigolvasni az írást, mert nagyon sokunkra ráfér a tisztánlátás ebben a témában.

A 31 százalékos hozzászóló! :)

2009. nov. 17. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
"Ne engem támadj, ti csináltatok ilyenre" :>
2009. nov. 17. 20:50
 13/23 anonim ***** válasza:
2 felnőtt fiam van.Ha valamelyikről kiderülne, attól még az én érzéseim nem változnának.Az én gyerekem, az a lényeg, hogy boldog legyen, hogy hogyan, az már az ő dolga.Az apja lenne nehéz dió, szerintem előtte eltitkolnánk. Az fájna csak, hogy nem lenne unokám tőle.Bár ketten vannak, az egyiktől csak lenne.
2009. nov. 17. 20:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Tőlem teljesen idegen az a stílus, amit rám "mutogatva" a hozzászóló idézőjelbe tett. Annyit azonban csak lehet mondani annak az anyának, aki a gyerekét kis bzinak nevezi, hogy ha valakinek van szerepe ebben a dologban, hát az nem gyerek. Akkor már inkább a felmenői, bár erre semmi bizonyíték nincs.
2009. nov. 17. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Danielle Steal: Szerelmem Hollywood c. könyvében olvastam egy ilyen családi helyzetről, ott az apuka akadt ki, az anyuka felvállalta. Valószínüleg az is benne van, hogy anyukádnak azt is el kell viselnie,mit szólnak a környezet, rokonok, barátnők, stb. Meg aztán ezek a felvonulások, meg egyéb rosszképű demonstrációk, stb. nagyon rossz fényben mutatják az ilyen hajlamúakat. Nehéz lehet mindenkinek. Meggyőződésem, hogy senki sem hibás ebben. Ennek így kell lennie, ha így születik valaki. Meg kell bocsátanod az anyukádnak, igen, ha lehet, el kell költözni, lehetőleg a környékről is. Aztán egyszer majd hiányozni fogsz a szüleidnek, és akkor helyreállhat a kapcsolat. Előbb utóbb elfogadják. (vagy nem)
2009. nov. 17. 22:48
 16/23 anonim ***** válasza:

az én szüleim is biztos ennyire kiakadnának. amikor anyám megtalálta egy msn beszélgetésemet egy leszbikus lánnyal, teljesen kiakadt és azóta ezzel piszkál. hát akkor még ha megtudná, hogy volt már barátnőm..bele se merek gondolni. ez rohadt nehéz helyzet, mert ilyenkor a szülők, akik eddig sokat vártak el a gyereküktől, csalódnak. az én szüleim legalábbis elég konzervatív felfogásúak ilyen téren, de úgy látom, hogy a te szüleid is.

20/L

2009. nov. 18. 12:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem mutogattam én senkire.
2009. nov. 18. 13:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérlek, ne haragudj. Nagyon félreértettem.:((
2009. nov. 18. 13:43
 19/23 A kérdező kommentje:

na igen. köszönöm hogy ien megértők vagytok.

Nemtok ellene tenni mert már avagyok. amugy 16. de tudom hogy meleg vagyok mert a lányokkal való bármien szerelmi érzékem nemindul be. Fiukat viszont mindig rendesen megnézem meg ienek. Anyám öszetört, kezdi rámtukmálni a hülyeségét:"Mondogasd magadban, hogy nemvagy bu*i" Tilt a gép elől mert megtalálta az ismerkedős oldalt. Apám megértené mert tudja hogy nekem ez a legjobb. Amugy Terveztem ha kijárom a középsulit, elmeek egyetemre és mellete dolgozok majd(állatorvosi egyetem). szal 2en Osztálytársnőmmel (legjobb barinőm :)) mennénk egy egyetemre és igy 2en költözünk be valaki mellé az albérletbe.szóval anyám örömére 2,5 év mulva soha többé nemfog látni

2009. nov. 18. 14:24
 20/23 anonim ***** válasza:

16 évesen azért még közel sem biztos h te melegvagy.

ilyenkorban sokakra rájön az h kíváncsiskodnak a másik nem felé. jobbesetben kinövik 1-2 éven belül.

2009. nov. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!