Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltak a szüleid amikor...

Mit szóltak a szüleid amikor kedült?

Figyelt kérdés
Folytatva fenti kérdést ... meleg vagy. Nekem sajnos a Mozilla buktatott le. fél évig tudtam titkolna, ugyanis a CCleaner progival eltüntettem az összes oldalt az Explorerről. De a Mozzila lett feltelepitve Vasárnap(2009.11.15.). Anyám jószerével kiakadt, Apám külföldön dolgozik éppen katonaként Afgánba és neki is valószinüleg fájt hogy telefonon kellet megtudnia hogy a fia meleg. Nem akarom tovább mondani de az anyám kiakar tagadni(ő a gonoszabbik fél) és olyanokat mond a hátma mögöt hogy ha meghalja a hangom hányigere lesz meg sok dologgal megbánt. Futó poénként elsüti ha ketten vagyunk hogy "tekis Bu.i!" Fájdalmas dolog tudom de nemtudok mitteni ellene.
2009. nov. 17. 15:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Talán kellene hagynod anyukádat, hogy feldolgozza a dolgot, úgy tűnik sokkolta a hír.

2009. nov. 17. 15:25
 2/23 anonim ***** válasza:
lány vok,de sztem a szüleim ha ilyesmi derülne ki megértenék és beletörődnénke.hisz mégiscsak a gyerekük vagy, ő szült szal sztem csak még nem békélt meg a dologgal.
2009. nov. 17. 15:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagy büszkeség ez egy szülőnek.... Hagyd, hogy feldogozza...
2009. nov. 17. 15:30
 4/23 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon szomorú,hogy így reagál. Mert bármi is történik,akkor is az ő gyereke vagy és erre emlékeztesd,hogy minden,ami te vagy belőlle és az apádból jött létre. Azaz,ha bánt,akkor saját magát is bántja. azt nem írtad,hogy hány éves vagy. Ha már elmúltál 18,de még tanulsz,akkor nem lehetne,hogy egy rokonhoz költözz vagy elmenj suli mellett dolgozni?
2009. nov. 17. 15:44
 5/23 anonim ***** válasza:
kiderült
2009. nov. 17. 15:50
 6/23 anonim ***** válasza:
41%

Most én nem bántásként mondom, de "mitől lesz valaki b.uzi?" Nem lenne jobb egy csajt "gyúrni" esténként? Jobb nektek sz*pni, meg "jujj de jó seggbe kúrtak" vagy húúú megdugtam a "pasi" létemre a "pasimat"?

Én nem tudom mit tennék ha a fiam meleg lenne, kb. azt mint anyukád. Ez ellen mi sem tudunk tenni ahogyan te sem!

2009. nov. 17. 15:53
 7/23 anonim ***** válasza:
40%
Sok oka lehet újabb feltételezések szerint a nemi identitás ilyetén alakulásának. A legkevésbé hibás te vagy, mert egyáltalán nem vagy az. Ha anyukád így reagált az igen nagy gondodra, nyugodtan megpendítheted előtte az ő esetleges felelősségét is.
2009. nov. 17. 15:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az ilyen szülőket, attól hogy kiderül meleg a gyerek még nem változik meg, mégis rögtön másképp állnak hozzá. Szomorú dolog. :(

Amint tudsz költözz el, különben nem hiszem hogy békén hagynak.

2009. nov. 17. 15:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Az én szüleim sem örülnének ha az lennék,de ez a te életed,úgy kell alakítanod, ahogyan neked jó. Ha úgy érzed nem tudsz velük beszélni, akkor költözz el.De szerintem elöszőr űlj le velük beszélni,ha elég érettek a szüleid akkor megértik.Hisz te nem tehetsz róla hogy a saját nemedhez vonzódsz.Mutass fel nekik iratokat és egyéb ismertetőket, hogy felfogják, hogy mi is a helyzet.

Ha szép szóval nem megy, akkor kénytelen vagy kiabálni velük és számonkérni, hogy szülő létükre melletted kellene lenniük és szeretniük, bármi is van veled.

2009. nov. 17. 16:04
 10/23 anonim ***** válasza:
Kitagadni nem lehet senkit, úgy hallottam.
2009. nov. 17. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!