Mit szóltak a szüleid amikor kedült?
Mennyi idős vagy?
Talán kellene hagynod anyukádat, hogy feldolgozza a dolgot, úgy tűnik sokkolta a hír.
Most én nem bántásként mondom, de "mitől lesz valaki b.uzi?" Nem lenne jobb egy csajt "gyúrni" esténként? Jobb nektek sz*pni, meg "jujj de jó seggbe kúrtak" vagy húúú megdugtam a "pasi" létemre a "pasimat"?
Én nem tudom mit tennék ha a fiam meleg lenne, kb. azt mint anyukád. Ez ellen mi sem tudunk tenni ahogyan te sem!
Sosem értettem az ilyen szülőket, attól hogy kiderül meleg a gyerek még nem változik meg, mégis rögtön másképp állnak hozzá. Szomorú dolog. :(
Amint tudsz költözz el, különben nem hiszem hogy békén hagynak.
Az én szüleim sem örülnének ha az lennék,de ez a te életed,úgy kell alakítanod, ahogyan neked jó. Ha úgy érzed nem tudsz velük beszélni, akkor költözz el.De szerintem elöszőr űlj le velük beszélni,ha elég érettek a szüleid akkor megértik.Hisz te nem tehetsz róla hogy a saját nemedhez vonzódsz.Mutass fel nekik iratokat és egyéb ismertetőket, hogy felfogják, hogy mi is a helyzet.
Ha szép szóval nem megy, akkor kénytelen vagy kiabálni velük és számonkérni, hogy szülő létükre melletted kellene lenniük és szeretniük, bármi is van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!