Párom nem iszik, mégis minden nap kocsmázik. Miért?
9-es válaszára reakció:
Igen, ez normális lenne, de egy családapa ne akarjon minden egyes nap haverokkal lógni már. Ez túlzás.
Az alkoholisták ne essen senki tévedésbe, nem minden nap részegek, viszont minden nap isznak és 1 napot se bírnak ki alkohol nélkül. Ha még nem alkoholista, akkor mindenesetre jó úton halad afelé. Az pedig igen is túlzás, hogy minden nap.
Nagyon egyszerű, ha nem tetszik neki, hogy szóba hozod, akkor mond meg neki nyugodtan, hogy akkor ha hazajön, akkor meg te mész el minden este a barátnőiddel inni egyet. Kíváncsi vagyok, hogy állna a szája.
Kell mindkét félnek a kikapcsolódás, de azért minden nap kocsmázni, az nagyon is túlzás! Pláne, hogy a napi 1-2 üveg sör árát nyilván fél éves gyerek mellett hasznosabb dologra is el lehetne költeni.
Nem mondom, ha hétvégente elmegy, iszik egyet a barátokkal vagy 1 hétköznap is, az még elmegy, de akkor neked is ugyanúgy jár.
Semmi rejtély nincs ebben.
Neki(k) ez a "szépségszalon".
Egy kocsmával szemben lakom, megvannak a törzsvendégek és fél de van hogy egész napokat ott ülnek ugyanazok a személyek.
Pletykálnak dumálnak az ostobaságaikról stb... szóval aggodalomra nincs ok szerintem, de azért segíthetne otthon a férjed, ha babátok van.
Kedves 14-es!
Nem tudom, hogy tudsz-e olvasni?
A kérdező azzal kezdte, hogy NAPONTA 1-2 sört iszik meg a férje. És FOLYTON, SZINTE MINDEN NAP elmegy a kocsmába!
Szóval szerintem igen is úgy gondolta, hogy minden nap alkoholt fogyaszt a férje.
Ja, és ha nem cigizik, akkor kifejezetten normális pali.
2 sor teljesen normális dolog. Olyan, mint a pohár bor esténként.
Ez egyáltalán nem alkoholizmus. Függőségnek persze lehet nevezni. De ugyanúgy függőség a hajfestés meg még csomó dolog a nőknél is, amibe nem lehet belehalni, de ha nincs, akkor hiányzik.
"2 sor teljesen normális dolog. Olyan, mint a pohár bor esténként. "
Mármint hogy MINDKÉT eset akoholizmust jelent!!!!
Hajat nem mindennap festenek a nők és az nem kerül napi több száz forintba.
És a hajfestéstől még senki nem lett súlyos függő, amivel netalán egy család életét tönkreteszi.
Alkoholtól már annál inkább!
Jó, hogy nem dicsérünk már meg egy családapát, aki minden nap a kocsmában ül és sört iszik! Miért nem a felesége mellett van otthon és segít neki a baba mellett vagy az otthoni munkában? Biztos anyukának is könnyebb lenne és neki is lenne talán lehetősége kicsit kikapcsolódni...
Szerintem egy normális családapának ez eleve érthető dolog lenne, hogy oké, eljárok kikapcsolódni, de mértékkel, nem minden nap. És nem mindennap sörrel a kezemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!