Miért mondhatta ezt: "Hagyj el, mert úgyis ezt érdemlem"?
Tegnap mondta ezt a kedvesem. Kérdeztem miért mondta ezt, nem válaszolt. Reggel már azt kérte, ne hagyjam el, mert nagyon szeret.
Kétségbeesett lány
Végigolvastam az egészet. Nos, az a véleményem, hogy Te egy "áldozat" típus vagy. Hagyod, hogy áldozata legyél valakinek, mások kénye-kedvének. Miért? Önérzet nincs a világon?
Mi 15 éves házasok vagyunk, és ha nincs itthon tejföl, a férjem ugrik, és megy is, és hoz. És ez csak egy példa. Ha látja, hogy fáradt vagyok, fogja a gyereket, és elmegy vele, csinálnak programot. Én biztos nem viselnék el tőle "rosszabb" társat magam mellett, mert én nem vagyok áldozat típus.
Sajnos az anyám is az volt, az apám áldozata. 25 évig éltek együtt, aztán sajnos az apám meghalt. Ennek már tíz éve, és anyám még mindig azon siránkozik, hogy neki milyen élete volt...
Ezt nem hagyhatod! Szakember, vagy elhagyod.
Nem élünk együtt, csak együtt alszunk. (Mindketten a szüleinkkel lakunk)
20L és 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!