Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondhatta ezt: "Hagyj...

Miért mondhatta ezt: "Hagyj el, mert úgyis ezt érdemlem"?

Figyelt kérdés

Tegnap mondta ezt a kedvesem. Kérdeztem miért mondta ezt, nem válaszolt. Reggel már azt kérte, ne hagyjam el, mert nagyon szeret.

Kétségbeesett lány

2009. nov. 14. 08:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, előző vagyok. Szóval tudja magáról hogy baj van vele. És biztos sajnálja is hogy így van, ezért mondta hogy hagyd el. Megmondhatod, hogy te szereted őt, és nem azt érdemli, hogy elhagyd, de ha így viselkedik veled nem hagy neked más választást. Miért büntet téged, és miért bünteti magát? Meg is lehet kérdezni. És sajnos tényleg az a megoldtás, hogy el kell mennie dokihoz. Mert valószínűleg beteg.
2009. nov. 14. 10:28
 22/30 A kérdező kommentje:
Már ezt is mondtam neki.
2009. nov. 14. 10:38
 23/30 A kérdező kommentje:
Azt hiszem választás elé állítom. Szakemberhez fordul, vagy elhagyom. Nem akarok idegileg kikészülni miatta.
2009. nov. 14. 10:41
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Te aludtál a földön ő meg az ágyon????Nagyon lovagias a barátod.Ez egy elmebeteg,kezelésre van szüksége.Ha vele maradsz nagyon sok problémád lesz még hidd el.Jobban tennéd ha elküldenéd a jó fenébe és keresnél egy rendes ép eszű srácot.Ha engem a férjem csak egyszer is ellökött volna magától azért mert hisztizik nem lennék a felesége.Mi a fenéért hagyod magad így megalázni semmibe venni ennek a pitiáner hisztérika dilis pasinak???Ha tejfölös tésztát akart,miért nem ment el tejfölért ha nem volt otthon???Csináltál mást,ezért meg dilizett???Most szerinted ez egy felnőtt embertől normális dolog???Hát miattam éhen maradhatott volna az tuti.És a hiszti rohamai után még te próbálsz vele békülni??Akkor te sem vagy normális!!!Ha nem szakítasz majd jönnek a fenyegetőzések,öngyilkos lesz ha nem kedve szerint teszel...stb...ez a pasi NEM NORMÁLIS,MENJEN A FENÉBE!!!!
2009. nov. 14. 10:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam az egészet. Nos, az a véleményem, hogy Te egy "áldozat" típus vagy. Hagyod, hogy áldozata legyél valakinek, mások kénye-kedvének. Miért? Önérzet nincs a világon?

Mi 15 éves házasok vagyunk, és ha nincs itthon tejföl, a férjem ugrik, és megy is, és hoz. És ez csak egy példa. Ha látja, hogy fáradt vagyok, fogja a gyereket, és elmegy vele, csinálnak programot. Én biztos nem viselnék el tőle "rosszabb" társat magam mellett, mert én nem vagyok áldozat típus.

Sajnos az anyám is az volt, az apám áldozata. 25 évig éltek együtt, aztán sajnos az apám meghalt. Ennek már tíz éve, és anyám még mindig azon siránkozik, hogy neki milyen élete volt...

Ezt nem hagyhatod! Szakember, vagy elhagyod.

2009. nov. 14. 11:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Drágám! Nem tudom hány évesek vagytok. De saját tapasztalatból mondom, menekülj ebből a kapcsolatból addig, míg gyerek nincs. Ez az ember nem fog megváltozni, így fogod leélni az életedet. Ha nem ismeri el, hogy beteg, akkor nincs remény a változásra. Én 30 éve élek egy ilyen emberrel.szerettem, és ,ég most is szeretném, de nem hagyja. A 2 fiamtól már sokat kaptam miatta, ők megszenvedték.Ha szeretnél gyereket, más apát keress nekik.
2009. nov. 14. 11:30
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 14. 11:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem személyiségzavaros a párod.Olvass utána a személyiségzavaroknak,lehet h ráillik.
2009. nov. 14. 15:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok és mióta éltek együtt?
2009. nov. 27. 22:24
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem élünk együtt, csak együtt alszunk. (Mindketten a szüleinkkel lakunk)

20L és 28F

2009. nov. 28. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!