Miért mondhatta? Többi lent!
Párom január óta dolgozik az új munkahelyén. Ott dolgozik a főnök lánya is aki 1-2 évvel idősebb a páromnál.
Történt a következő: összevesztünk a párommal tök apróságon csak a bolhából elefánt lett és szó szót követett mikor is azt mondta h az a csaj jobb nálam.
Ezek után mit gondoljak? Nagyon rossz azóta.
férj otthon a feleségnek:
-képzeld a titkárnőm azt akarta hogy a fülébe tegyem a farkam!
-Ilyen perverz?
-ááá csak mikor a szájába akartam tenni, elfordította a fejét
Nem nem lenne jobb.
Azt mondta csak azért mondta mert ideges volt. Egyébként most akarunk összeköltözni és szinte naponta elmondja h velem akar élni.
Nem csodálom, hogy rossz azóta. Ez egy eléggé, sőt nagyon bunkó beszólás volt. Végy egy nagy levegőt, és próbálj meg higgadtan beszélni a pároddal. Nyugodtan mondd meg neki, hogy nem akarsz sem vetekedni, sem összehasonlítási alap lenni egy másik nővel.
Szerintem dühében, és direkt bántó szándékkal mondta amit mondott. De azért nem árt benne tudatosítani, hogy dühében sem mondhat akármit...
És akkor itt még hozzá jön ha már ennyit leírtam h egy-egy veszekedés alkalmával van h mondja h a k. anyám meg h dögöljek meg meg ba.zódjak meg.
Eddig tűrtem de nagyon nehéz már. És akkor mindig meglepődik mikor azt mondom nem biztos h költözni akarok.
De ez végképp meglepett mikor azt mondta h az jobb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!