Miért mondhatta ezt: "Hagyj el, mert úgyis ezt érdemlem"?
Tegnap mondta ezt a kedvesem. Kérdeztem miért mondta ezt, nem válaszolt. Reggel már azt kérte, ne hagyjam el, mert nagyon szeret.
Kétségbeesett lány
Igen, veszekedtünk. Depressziós (vagyis ő ezt állítja magáról), és próbálnék neki segíteni, ha hagyná. Inkább ellök magától, hogy ne öleljem át, ne puszilgassam. Annyira összevesztünk, hogy én a földön aludtam, ő az ágyon. :(
Mondtam neki, hogy beszélgessünk, hátha tudnék neki segíteni. De nem akar. Megsértődik, elfordul tőlem. Tegnap is amiatt sértődött meg, mert nem volt tejföl, és nem sajtostésztát ettünk. Melegszendvicset csináltam helyette, és ez neki nem tetszett. Mikor rákérdeztem, melegszendvics jó lesz-e, azt mondta igen.
Nem hiszem, hogy megcsalt volna.
Sokszor megbántott ez igaz, de hát én is őt.
Mondjuk, egyre többször utasítja el a közeledésemet (szexuálisan). Pedig egy szexcentrikus pasiról van szó. :S
Bele gondoltál mi lesz így az élteddel 30 év múlva?
látszik, hogy nem tiszta a párod. vagy is nem azt mondom hogy beteg, de egyszerüen, szeret szenvedni. és szereti ha körülötte szenvednek.
az hogy téged hagyott a földön aludni egy nagy senkire utal. kihasználja az érzéseidet és hosszútávon tönkre tesz.
ez amit mondott csak egy lelki terror.
"Hagyj el, mert úgyis ezt érdemlem" persze neked ettöl rögtön az esik le hogy " á dehogy , majd én segítek neked, majden alszok a földön, meg még a seggedet is kinyalom." erre ö még dramatikusabban szenved egy kicsit " de nem nem te csak hagyj el engem mert én rossz ember vagyok..." . ennek csak úgy fogszt tudni véget vetni ha tényleg mikor ezt mondja fogod magad és elhegyod. ö azt gondolja hogy úgy sem fogod elhagyni, így nem sokára megint elkezdi ezt a dumát ezt az önsajnálatot stb...
ha viszont otthagyod és csak akkor mész vissza hozzá mikor már viztos vagy benne hogy befejezte az önsajnálatot, és rád is gondol a kapcsolatban, és nem enged a földön aludni soha többet akkor van értelme a kapcsolatnak. vagy akkor ha te is ugyan így szeretsz szenvedni mint ö.
szerintem nagy butaság,hogy te aludtál/alszol a földön! vegyél magadon egy kis erőt és gondolj bele a dolgokba egy kicsit...ha egy pasi hagyja,hogy a földön aludj és kiszolgáld minden igényét,akkor ott valami nagyon nagy baj van,szerinted miért nem kivánja a szexet? mert olyan vagy neki,mint az anyukája,kiszolgálod teljesen!
ÁLLJ A SARKADRA!!! vagy világ életedben ki akarod szolgálni a pasid? gondolkozz kérlek!ne legyél nyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!