Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan párt, ahol...

Ismertek olyan párt, ahol becsúszott a gyerek, a férfi határozottan követelte az abortuszt, de a nő megtartotta a babát?

Figyelt kérdés
Hogyan alakult a kapcsolatuk? Hogy viszonyult a férfi a babához?
2013. okt. 28. 10:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10: a második gyerek is "becsúszott"?? Elég nagy balek lehet a tesód.
2013. okt. 28. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

csak azt felejtetik el egyes emberek hogy egy szexnel gyerek lehet a mellekhatas.

Ez a riziko ezt mindenkinek tudnia kell.

Senki nem kotelezhet egy anyat a sajat magzata gyilokossagara mocskos dolog lenne.

Undorito onzo az a ferfi vagy no aki a masikat gyilkossagra biztatjan a kozos szex a kozos felelosseg utan.

Nehogy mar egy hazassagban a kozos szex utan a veletlen gyerket meg keljen olni mert a ferfi meg nem kesz az apasagra???Aki nem kesz az apasagra az vedekezzen ill ne szexeljen vagy sterilizalja magat.

Sajnos 100% vedo fog gatlo nincs ennek tudataban kell szexelni ennyire egyszeru.

2013. okt. 28. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Ha a férfi határozottan az abortuszt akarja, akkor szinte biztos, hogy nem fog foglalkozni a gyerekkel és előbb-utóbb el is hagyja a nőt. Hiszen rákényszerített egy ilyen fontos dolgot.

Viszont ha a nő akarja a gyereket minden áron, akkor úgy vállalja, hogy totál egyedüli nevelésre rendezkedjen be mind anyagilag, mind időben, minden téren. Soha ne várjon semmit a férfitól és ne ítélkezzen felette. A gyermeknek is normálisan magyarázza meg miért nincs velük az apja. Csak így fair.

2013. okt. 28. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

(3) Ilyet én is ismerek aki mindenki előtt szenved,és fuldoklik az önsajnálatban, meg látványosan ő az 'áldozat' aztán azt elfelejti, hogy mikor neki szólt a nő, akkor meg csak ordítani tudott, de ott állni a nő mellett az nem ment.Pedig ez már a második közös gyerek volt.

Az ilyen ne szenvedjen, és ne tolja maga elé a nőt bűnbakban, mikor ő volt az, aki miatt igy alakultak a dolgok.

2013. okt. 28. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
(3) Úgy hogy kedves 3-as, ilyen esetben a nőt is meg kell kérdezni, hogy mi is volt a valóság, ő mit és hogy élt meg, és mi is történt valójában.Amire a pasi a 'szelektíve' memóriája miatt nem akar emlékezni.
2013. okt. 28. 12:37
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Én nem ismerek ilyet, sőt a környezetemben szinte csak olyan párok vannak, beleértve minket is, akik akarják/ták, de nem jött pont akkor és ott, ezért vártak is.

Szóval én sem értem, hogy a fenébe lehet ennyiszer "véletlenül" teherbe esni.

2013. okt. 28. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem pont így alakult, de majdnem.

Ismerte egymást a fiú és a lány már egy jó fél éve, de járni csak 2 hónapja kezdtek el. Történt valami, amit a párok szinte soha nem élnek át... Velük megtörtént, közelebb hozta őket egymáshoz. A lány elfelejtette bevenni a fog.gátlót, felelőtlenek voltak, pedig akkor már 5 éve szedte mindig pontosan. Nyilván teherbe is esett. Közölte a fiúval (ők akkor voltak 22 évesek), hogy terhes, és mi legyen. A fiú örült, a lány kevésbé. Megegyeztek, hogy megtartják a babát, esküvőt terveztek.

Nem sokkal később (1-2 hét), a babát elveszítették... Az esküvő még abban az évben meg lett tartva, azóta született egy gyermekük (ő 2 éves), januárban érkezik a 2. csemete.

2013. okt. 28. 14:43
 18/21 Frigg ***** válasza:
100%

Hasonló helyzet alakult ki volt páromnál, még nagyon régen. Én 16 éves múltam, amikor összejöttünk, ő 19 múlt kicsivel. Akkor mesélte, hogy van egy 1 éves kislánya. A volt barátnője kedves édesanyja tanácsára abbahagyta a fogamzásgátlót, hogy majd a gyerekkel megtartja magának a srácot (mert már rossz volt a kapcsolat, szakítófélben voltak). Ez nem jött össze, mivel szétmentek, párom pedig apuka lett 18 évesen. Viszont imádja a kislányát, sok időt tölt vele a mai napig. Gerinctelen húzás volt ez az exbarátnő részéről.

23/N

2013. okt. 28. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:
21%
Igen, anyám így járt. Apám kérte az abortuszt anno... anyám megtartott. Utána apám meggondolta magát, de anyámat már nem érdekelte, és soha nem is találkozhattam vele.
2013. okt. 28. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
95%
Szüleimet. Apa azt mondta, ha már megtartotta (bátyámat), akkor legyenek család. Jól megvannak azóta is, hárman lettünk.
2013. okt. 29. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!