Ismertek olyan párt, ahol becsúszott a gyerek, a férfi határozottan követelte az abortuszt, de a nő megtartotta a babát?
csak azt felejtetik el egyes emberek hogy egy szexnel gyerek lehet a mellekhatas.
Ez a riziko ezt mindenkinek tudnia kell.
Senki nem kotelezhet egy anyat a sajat magzata gyilokossagara mocskos dolog lenne.
Undorito onzo az a ferfi vagy no aki a masikat gyilkossagra biztatjan a kozos szex a kozos felelosseg utan.
Nehogy mar egy hazassagban a kozos szex utan a veletlen gyerket meg keljen olni mert a ferfi meg nem kesz az apasagra???Aki nem kesz az apasagra az vedekezzen ill ne szexeljen vagy sterilizalja magat.
Sajnos 100% vedo fog gatlo nincs ennek tudataban kell szexelni ennyire egyszeru.
Ha a férfi határozottan az abortuszt akarja, akkor szinte biztos, hogy nem fog foglalkozni a gyerekkel és előbb-utóbb el is hagyja a nőt. Hiszen rákényszerített egy ilyen fontos dolgot.
Viszont ha a nő akarja a gyereket minden áron, akkor úgy vállalja, hogy totál egyedüli nevelésre rendezkedjen be mind anyagilag, mind időben, minden téren. Soha ne várjon semmit a férfitól és ne ítélkezzen felette. A gyermeknek is normálisan magyarázza meg miért nincs velük az apja. Csak így fair.
(3) Ilyet én is ismerek aki mindenki előtt szenved,és fuldoklik az önsajnálatban, meg látványosan ő az 'áldozat' aztán azt elfelejti, hogy mikor neki szólt a nő, akkor meg csak ordítani tudott, de ott állni a nő mellett az nem ment.Pedig ez már a második közös gyerek volt.
Az ilyen ne szenvedjen, és ne tolja maga elé a nőt bűnbakban, mikor ő volt az, aki miatt igy alakultak a dolgok.
Én nem ismerek ilyet, sőt a környezetemben szinte csak olyan párok vannak, beleértve minket is, akik akarják/ták, de nem jött pont akkor és ott, ezért vártak is.
Szóval én sem értem, hogy a fenébe lehet ennyiszer "véletlenül" teherbe esni.
Nem pont így alakult, de majdnem.
Ismerte egymást a fiú és a lány már egy jó fél éve, de járni csak 2 hónapja kezdtek el. Történt valami, amit a párok szinte soha nem élnek át... Velük megtörtént, közelebb hozta őket egymáshoz. A lány elfelejtette bevenni a fog.gátlót, felelőtlenek voltak, pedig akkor már 5 éve szedte mindig pontosan. Nyilván teherbe is esett. Közölte a fiúval (ők akkor voltak 22 évesek), hogy terhes, és mi legyen. A fiú örült, a lány kevésbé. Megegyeztek, hogy megtartják a babát, esküvőt terveztek.
Nem sokkal később (1-2 hét), a babát elveszítették... Az esküvő még abban az évben meg lett tartva, azóta született egy gyermekük (ő 2 éves), januárban érkezik a 2. csemete.
Hasonló helyzet alakult ki volt páromnál, még nagyon régen. Én 16 éves múltam, amikor összejöttünk, ő 19 múlt kicsivel. Akkor mesélte, hogy van egy 1 éves kislánya. A volt barátnője kedves édesanyja tanácsára abbahagyta a fogamzásgátlót, hogy majd a gyerekkel megtartja magának a srácot (mert már rossz volt a kapcsolat, szakítófélben voltak). Ez nem jött össze, mivel szétmentek, párom pedig apuka lett 18 évesen. Viszont imádja a kislányát, sok időt tölt vele a mai napig. Gerinctelen húzás volt ez az exbarátnő részéről.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!