Nők, akiket nem kívánt a férjük terhesség alatt! Nektek helyre állt a ritmus szülés után?
Szülés előtt 2hónapig,szülés után 9hónapig nem voltunk együtt.Mostanra kezd helyreállni a dolog,a gyerek 3éves.
Mondjuk nálunk más tényezők játszottak közre,nem a hizás és ilyesmik.
El nem bírom képzelni, hogy 9 hónapig ne érjünk egymáshoz a párommal. Ezért (is) félek a szüléstől annyira...
32/N
Én megértem, ha egy terhes nő nem kívánja a szexet, vagy esetleg orvos tiltja. Azt is megértem, ha szülés után is így megy még egy darabig.
De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitől, hogy akkor ő is legyen aszkéta? A nő nyugodtan kényeztetheti más módokon is.
De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitől, hogy akkor ő is legyen aszkéta? A nő nyugodtan kényeztetheti más módokon is.
1vagyok.Náunk nem én voltam az aki elitasitotta.Mivan akkor ha a férfi nem akarja?erőszakoljam rá magam,vagy mondjam neki hogy attól azért kényeztethetne?
ez a dolog oda vissza kell hogy működjön de ez sajnos nem ilyen egyszerű.
Kedves #8
A férfiakat is meg lehet érteni, amiért nem kívánják a feleségüket:
Gondolj bele, hogy volt eddig egy NŐ, akit kívánt. Aztán elkezdett gömbölyödni a hasa, és egyre inkább az anyát látja benne és nem a NŐT. Egy terhes nőre sokkal nehezebb ráizgulni.
Tovább romlik a helyzet szülés után. Pl. azok a mellek, amikért a férj eddig megveszett, most egy babát szoptatnak.
Tudom, hogy fájó ez egy kismamának, de szexuálisan segyáltalán nem kívánatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!