Hogyan mondja el a barátom a lelkész (tehát nagyon hívő) szüleinek, hogy apa lesz?
Figyelt kérdés
Ráadásul ikreket várunk...Természetesen nem házasodtunk még össze, mert csak 23 évesek vagyunk.2013. ápr. 10. 23:55
1/34 anonim válasza:
Mutassa ki, hogy boldog így :)
Ha normálisak a szülei, akkor ennek kell az elsődleges szempontnak lennie, hogy örülnek a gyermekük boldogságának.
2/34 anonim válasza:
bátran :) vállalva magát és hogy ő részben más életet választott. és bízva abban, hogy megfogják érteni. hiszen a kereszténység a szeretetről és az elfogadásról szól :)
3/34 anonim válasza:
23 évesen már nem olyan nagyon fiatal az ember...
4/34 anonim válasza:
mondjuk az lehet kellemetlen lesz neki, hogy a gyereke is házasságon kívüli szexuális életet élt, miközben ő arról prédikál, hogy nem kéne :) de ettől lehet még jobb lelkész is lehet. megértőbb lesz mások bűnösökkel is :)
5/34 anonim válasza:
amúgy szerintem kérdezd a vallás topikban ott több nagyon komolyan vallásos valaki van.
6/34 anonim válasza:
Kedvesen: Dupla boldogság köszönt a házra!
/egy kicsit megijednek - de szeritnem hamar megenyhülnek
7/34 anonim válasza:
"Természetesen nem házasodtunk még össze, mert csak 23 évesek vagyunk."
???? csak ?
nem egészen értem ...
Ezzel etet, hogy nem házasodhattok össze?
ne legyél libuska!
8/34 anonim válasza:
Pont egy hívő az, aki esetében nem kell félni hogy mit szól, hiszen ők mondják mindig ha valaki teherbe esik, hogy isten adta az új jövevényt, akármennyire is rossz a helyzet, az időzítés vagy a körülmények, ennek így kellett lennie, mert odafent így rendelték, satöbbi. Szóval szerintem ne feszüljetek be, ha vallásosak, akkor örülni fognak a hírnek.
9/34 anonim válasza:
de miert nem hazasodtok ossze? a gyerekhez nem vagytok fiatalok de a hazassaghoz igen? wtf?
10/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok! :)
A nem házasodtunk össze részt úgy értettem,h még fiatalok vagyunk és egyébként nem terveztünk összeházasodni a közeljövőben, de itt inkább ugye a házasság előtti gyermekáldáson van a hangsúly... De nem is etet azzal,h nem házasodhatunk össze, épp ellenkezőleg, tervezzük.
2013. ápr. 11. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!