Hogyan mondja el a barátom a lelkész (tehát nagyon hívő) szüleinek, hogy apa lesz?
Én úgy gondolom, azért van ennyi egyedülálló vagy elvált, vagy soha össze nem házasodott férfi és nő, mert a gyerek, család, szülés, szentháromságát is "felülideologizálták", és egyszerűen kiszálltak ebből!
Vagy be sem kívánnak szállni a ringlispírbe.
Talán mert mégsem annyira jó...
"Lehet hogy az orvosok szerint jó, de sem nő, sem férfi nincs felkészülve 24-25 évesen egy gyerekre"
- ez a nagyon nagy probléma! Nem lehet, hanem biztos az orvosok SZAKvéleménye(ők sem teljesen taplók). Ugyanakkor főleg a tanulmányok elhúzódása és az átlag éltkor növekedés miatt ez kitolódott- de orvosi szempontból NEM VÁLTOZOTT a szervezetünk... 15 évesen kész biológiailag(!) a családra - és még 20 évig kínlódik a természet ellen(!) -károsító tablettákkal, szennyezve maradékaival a vizeket stb - folyamatosan küzdve a természet ellen.. nagyon sok testi-lelki és társadalmi problémát vet fel ez. De eltértünk a tárgytól. Köszönöm a beszélgetést.
30 körül vált, és 38-ra elvált...:DD
Én ezt tapasztalom.
Diplomás, jómódú ismerőseim 80%-a elvált. És nem 3.személy személy miatt.
Egyszerűen megunták egymást, megunták a családi életet, bár nem kérdeztem meg az ember óhatatlanul is tapintatos, de volt aki szívesen beszélt erről.
Egy kollégám azt mondta, olyan volt a válás, mintha újra lélegezne. Két fia van. Hm...
A hűtlenség, a testi vágy, ezek is az emberi természet velejárói...akár elismerjük, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!