Ismertek olyan párt, ahol becsúszott a gyerek, a férfi határozottan követelte az abortuszt, de a nő megtartotta a babát?
Ismerek, a közvetlen baráti körömben. A barátom elhagyta a lányt, és bár a nevén van, nem foglalkozik vele. Fizeti a havi díjat, és kész.
Eléggé megszívta a lány, valószínűleg ő akart trükközni, és nem szedte a gyógyszert, de ahelyett, hogy így családja lett volna, most 27 évesen már "elvált" anyuka, aki nyomorog, és nincs ideje a saját gyerekére.
En forditottjarol tudok, olyanrol hogy a ferfi szerette volna a gyereket, a no meg elvetette.
Azota se dolgozta fel szerencsetlen hogy megoltek a gyereket es beleszolasa se lehetett.
Igen nalunk becsuszott 23 eve a gyerek a ferjem elhagyott mert nem vetettem el. nem fizetett ra se nezett soah nem latta meg kepen sem.
Aztan 20 ev utan eszebe jutott a gyereke Na a gyereke pedig jol elkulde ot a fenebe.
A volt ferjem nagyon nagyon megbanta en nem
Van egy ugyes okos tanult lanyom aki csupa jot orokolt tole halas vagyok ezert es aldom az eszem hogy nem oltem meg.
Én is ebbe a szituációba voltam.Fiatalon voltunk,becsúszott.
Ő el akarta vetetni,én elmondtam neki hogyha elhagy is én akkor is fel fogom nevelni.Nem muszáj felelősséget vállalnia de semmi joga nem lesz hozzá a későbbiekben sem.
Velünk maradt.Imádja szereti! :) Sztem nem kell ennél több.
" Elvetettem, mert végtére is az én testemet, életemet befolyásolta volna jobban a gyerek."
A frászt! Te már akkor befolyásoltad az Ő testét-lelkét, amikor felelőtlenül nem vigyáztál örömszerzés közben!
# 7/9!
Igen!
egyes nők azt nem akarják felfogni, hogy a férfi lehet, hogy akar majd gyereket, de nem most, majd később.
Sőt, lehet, hogy akar, de nem tőle!
Hát akkor kierőszakolják, aztán meg vádaskodnak.
Az Öcsém járt így. Tisztességesen elvette feleségül a nőt, a maga módján szerette is, de a közös gyereket imádta. Mindent megtett értük. Megszületett a második is. A nő otthon maradt a gyerekekkel, az Öcsém dolgozott. Mikor hazament, kupleráj, kosz, nem is főzött.
Aztán 9 év múlva elváltak, de úgy, hogy az Öcsém lakást vett a volt nejének. Hogy a közös gyermekek normálisan kiegyensúlyozottan éljenek, rendesen fizet, minden második héten nála vannak a gyerekek, harmóniával nevelik őket tulajdonképpen ketten. A volt feleség tudja a kötelességét, hogy a gyerekeknek minden törődést meg kell adnia, különben az Öcsém megvonja tőle a támogatást és elperli a gyerekeket, ezért teszi a dolgát maradéktalanul, így is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!