Rossz ember vagyok, amiért nem szeretném, hogy a párom gyermekei velünk éljenek?
Egy éve ismerjük egymást, négy hónapja élünk együtt. A volt feleségétől van 3 gyermeke, akik most az anyjukkal élnek. A gyerekek anyja ki akar menni külföldre munkát keresni és a párom felajánlotta, hogy a gyerekek költözzenek hozzánk. Én ezt nem szeretném, mert a láthatásokból már megtanultam, hogy ő addig foglalkozik velük, amíg játszani, nevetgélni kell, de ténylegesen nevelni nem neveli őket. Hétköznap alig van itthon, hétvégén próbál jó apa és társ lenni de ez szerintem kevés. Lényegében onnantól, hogy hozzánk költöznek, két gyerek helyett ötről kellene egyedül gondoskodnom és attól tartok, ez meghaladná az erőmet.
Minden félelmemet elmondtam a páromnak, de ezzel csak azt értem el, hogy most ő is haragszik rám és én is egy utolsó alaknak érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!