Rossz ember vagyok, amiért nem szeretném, hogy a párom gyermekei velünk éljenek?
Egy éve ismerjük egymást, négy hónapja élünk együtt. A volt feleségétől van 3 gyermeke, akik most az anyjukkal élnek. A gyerekek anyja ki akar menni külföldre munkát keresni és a párom felajánlotta, hogy a gyerekek költözzenek hozzánk. Én ezt nem szeretném, mert a láthatásokból már megtanultam, hogy ő addig foglalkozik velük, amíg játszani, nevetgélni kell, de ténylegesen nevelni nem neveli őket. Hétköznap alig van itthon, hétvégén próbál jó apa és társ lenni de ez szerintem kevés. Lényegében onnantól, hogy hozzánk költöznek, két gyerek helyett ötről kellene egyedül gondoskodnom és attól tartok, ez meghaladná az erőmet.
Minden félelmemet elmondtam a páromnak, de ezzel csak azt értem el, hogy most ő is haragszik rám és én is egy utolsó alaknak érzem magamat.
Én nem vállalnám. Nem tesz annyit le az asztalra hogy ezt tegyem érte.
Az meg főleg ok hogy nem vagy biztos a kapcsolatotokban. Most azért ne szakits vele mert akkor nem lesz hova menjem a 3 gyerekèvel? Akkor még nagyobb sz@emèt leszel mindenki szemèben. Én lezárnám itt a kapcsolatot még mielőtt jobban belegabalyodsz
Apuka pár hónap után a te lakásodba akarja vinni a gyerekeit, úgy hogy neki ideje sem lesz foglalkozni velük?
Szép.
Ne áldozd be magad, ha ilyen a helyzet, amit írsz. Anyukának is vannak gondolom szülei.
páromnak is van egy gyereke. Szerencsére az exnek esze ágába sincs megválni tőle.
Én elfogadtam a páromat gyerekkel együtt. De mivel ő reggeltől estig dolgozik, én tanulok + dolgozom, nem támogatnám én sem, hogy hozzánk költözzön a gyerek.
szeretem, imádom, de én "csak" a mostoha anyja vagyok, azok az emberek hozzanak áldozatot akik megcsinálták.
'Nem tesz annyit le az asztalra hogy ezt tegyem érte.
Már letett a faszi, hogy a kérdező két poronytyát a sajátjaként nevelte. Pedig a pasi számára idegen kölkök.
Az a nagy kérdés, az apuka az új asszonyka nélkül is vállalná-e a gyereket, vagy azért ilyen nagylelkű, mert tudja, hogy nem az ő gondja lesz? Nekem a kérdező írásából nagyon így látszik, ezért nem, az ő helyében én sem vállalnám. Aki meg azt írta, hogy bezzeg a pasi bevállalta a nő két gyerekét, nyilván elsiklott az aprócska tény felett, hogy a nő és a gyerekek által addig is lakott lakásba érkezett, nyilván egy szál bőrönddel, még szép, hogy ő alkalmazkodik, ez a minimum.
Azért ahhoz meg kell pofa a pasi és az exe részéről is, hogy az új nő lakásába költöztessenek be 3 gyereket azzal, hogy nevelgesse csak, mert ha elvált pasi kellett neki, akkor ez is jár vele. Kérdező, ne legyél balek! :)
26: "Már letett a faszi, hogy a kérdező két poronytyát a sajátjaként nevelte. "
Hát a kérdező leírásából nem ez tűnik, hanem az, hogy kényelmesen becuccolt hozzá, nem a kérdező gyerekeit pesztrálja, hanem még a sajátjait se amikor ott vannak, csak rövid ideig. Most meg odavinné a gyerekeit, de nem azért, hogy mint élapu foglalkozzon velük, hanem rálőcsöli a kérdezőre.
27: "Az a nagy kérdés, az apuka az új asszonyka nélkül is vállalná-e a gyereket, vagy azért ilyen nagylelkű, mert tudja, hogy nem az ő gondja lesz? "
Nagyon jó a kérdés!
Én is arra tippelek, hogy apuka azért ilyen nagylelkű, mert pontosan tudja, hogy neki nem lesz velük gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!