Aki magányos, az mit szokott csinálni hétvégén vagy ünnepeken?
Figyelt kérdés
Mit csináltok egész nap egyedül?2013. okt. 23. 14:46
11/16 anonim válasza:
úgy állj hozzá h. igen. Egyik barátnőm táncon találta meg élete szerelmét, de ő nem azért járt h. pasizzon, hanem mert a táncot élvezte, és ügyesen fejlődött, így átrakták egy másik csoportba, ahol meg a szerelem is rátalált. aki görcsösen akar barátközni, az nem biztos h talál. akár párt akár barátot. Olyan hobbit keress, ami leköt, ami érdekel, így olyan érdeklődésű emberekkel találkozol, mint Te így. A munkahelyeden nincs valaki akivel közös hangot üttök meg? Abból már jól el lehet indulni.
12/16 anonim válasza:
És ha lenne egy kiskutyád, nekem fiatalon rengeteg kutyás barátom volt. Tudod ők még Szenteste is leviszik sétálni és nagyon jó kis társaságok alakulnak ki. Arról nem beszélve, hogy otthon se leszel egyedül, mert ők tényleg társak.
14/16 A kérdező kommentje:
van kiskutyám, de ez egy kis kertváros, nem nagyon sétáltatják a kutyájukat az emberek..
2013. okt. 23. 17:17
15/16 anonim válasza:
Hát jó sokáig alszom, mivel addig legalább elvagyok.Aztán meg sorozatokat szoktam nézni, vagy netezek.
2-es neked boldog szülinapot! :) (én a 18-dik szülinapom tölöttem el nemrég úgy mint most te :s)
16/16 anonim válasza:
Boldog Szülinapot 2-es :) Utolsó neked pedig utólag Boldogat!! :)
Kérdező: Szerintem a sport jó ötlet. Vagy a munkában is barátkozhatsz,ha fiatal vagy akkor diákmunkán is akár. Vagy járj el a parkba futni vagy sétálni hátha vannak hasonló emberek ott. Ne ad fel semmiképp sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!