A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?
" A párom nem azért van, hogy a gyerekemet eltartsa, "
És az exed párja azért van?!
Tényleg szánalmas, és undorító nőszemély vagy!
Ez a van gyerek,nincs gyerek azért elég egyértelmű,én is hozzászóltam nemrég és elítélem a kérdezőt,de ne keverjétek már össze a dolgokat mégjobban. :)
"az ex-nél meg nincs is a gyerek"-ezt a kérdező tutira úgy értette,hogy a saját közös gyerekük nincs is az exénél soha mert nincsenek jóban,de akár lehetnének jóban is,és akkor sűrűbben lenne nála a gyerek,és ez pénzbe kerülne /etetni stb/ és ezért adhatna többet....
Legalább is nálam így jött le ez a válasz.
Pofatlan, es egy kirafinalt no vagy! Az uj hapi lakasaban eltek, mikozben te lakasod ki van adva!:))) Hat nem vagy pofatlan???
Es mikozben a te hapid is eltartja a gyerekedet, meg az exed uj felesegenek a penzere is faj a fogad?! Pofatlan vagy!
Te tegyel arrol, hogy te is legyel jomodu, mint az uj feleseg!
Az uj hapidat is lehuzod, mikozben a markodban rohogsz.
Szánalmas, pénzéhes, primitív, elmebeteg, és még sorolhatnám mi a kérdező.
Vérlázító, hogy ilyet egyáltalán eszébe jut megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!