Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt férjem újra nősült,...

A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Most a fizetése 25% adja, (20eft) + ünnepekkor (sznap,névnap,karácsony) + pénzt utal.
2009. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
90%
Hányingerem van az ilyen "nőktől"
2009. nov. 12. 00:55
 62/69 anonim ***** válasza:
92%

" A párom nem azért van, hogy a gyerekemet eltartsa, "

És az exed párja azért van?!

Tényleg szánalmas, és undorító nőszemély vagy!

2009. nov. 12. 06:57
 63/69 anonim ***** válasza:
87%

Ez a van gyerek,nincs gyerek azért elég egyértelmű,én is hozzászóltam nemrég és elítélem a kérdezőt,de ne keverjétek már össze a dolgokat mégjobban. :)

"az ex-nél meg nincs is a gyerek"-ezt a kérdező tutira úgy értette,hogy a saját közös gyerekük nincs is az exénél soha mert nincsenek jóban,de akár lehetnének jóban is,és akkor sűrűbben lenne nála a gyerek,és ez pénzbe kerülne /etetni stb/ és ezért adhatna többet....

Legalább is nálam így jött le ez a válasz.

2009. nov. 12. 07:18
 64/69 anonim ***** válasza:
91%
Eltudod képzelni a leírtak alapján, hogy a kérdező nem neveli az ex ellen a gyereket?Hogy a gyerek nem azt hallja állandóan hogy apád ilyen meg olyan szemét?
2009. nov. 12. 07:27
 65/69 anonim ***** válasza:
90%
Én sem kérném a helyedben, mivel nagyon sanszos, hogy inkább csökkentik az összeget, mintsem emelnék. Örülj neki, hogy egyáltalán gondoskodik a fiáról. Itt most nem a gyermektartásról beszélek (bár sok apuka ezt sem fizeti), hanem arról, hogy +pénzt utal. Ezt nagyon kevés szülő teszi meg.
2009. nov. 12. 08:03
 66/69 anonim ***** válasza:
88%

Pofatlan, es egy kirafinalt no vagy! Az uj hapi lakasaban eltek, mikozben te lakasod ki van adva!:))) Hat nem vagy pofatlan???

Es mikozben a te hapid is eltartja a gyerekedet, meg az exed uj felesegenek a penzere is faj a fogad?! Pofatlan vagy!

Te tegyel arrol, hogy te is legyel jomodu, mint az uj feleseg!

Az uj hapidat is lehuzod, mikozben a markodban rohogsz.

2009. nov. 12. 11:03
 67/69 A kérdező kommentje:
A közös gyerekünk nem megy az apjához, a fiam döntött így, én meg nem szólok bele. 8 évesen tudja mi jó Neki. Nem érzem magam lehúzósnak. Iskola, étkeztetés, sport(foci), programok nem 5 Ft-ba kerülnek. A lakásom ki van adva, nem bírtam fizetni a lakbért, hitelt , így a megmaradt pénzből meg tudom adni a gyerekemnek mindazt, amire vágyik.
2009. nov. 13. 15:57
 68/69 anonim ***** válasza:
67%

Szánalmas, pénzéhes, primitív, elmebeteg, és még sorolhatnám mi a kérdező.

Vérlázító, hogy ilyet egyáltalán eszébe jut megkérdezni!

2010. jan. 14. 13:28
 69/69 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy megemelik a gyerektartást, add csak be! Sőt, az új feleség minden vagyonát követelheted, minden neked jár mert a törvény előtt csak te számítasz senki más. Az utolsó forintjukat is kötelesek neked adni akkor is, ha a saját gyerekük is éhenhal, mert te vagy a valaki. Nem is értem, hogy miért habozol?!
2010. jan. 14. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!