A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?
Na ha ennyire gyűlölitek a volt férjet, az apát akkor hát nem is tudom...
Próbáld meg elcsábítani tőle az új feleséget TE, ha az Ő pénzére fáj a fogad!! Abszurd! Igazán!!!
Ha több pénzt akarsz a gyerekednek, dolgozz meg érte, vagy spórolj magadon.
Hány bőrt nyúznál le az exékről?
Igazán ocsmány vagy.
Undorító pénz éhes banya vagy. Ha a pasid többet ad mint valaha a férjed mi a fenének akarsz még többet a férjedtől. Örülj,hogy fizetheti a gyerektatárast és végre boldog. Ne akard még attól a gyerkőctől is elvenni ami az övé... arra hivatkozva, hogy a tiednek több jár...
Már bocs de te egy undorító némber vagy.
Le akartam írni neked, hogy micsoda egy ocsmány nőszemély vagy aki egy csepp jóindulatot sem érdemel meg, de úgy látom, felhasználó társaim megtették helyettem is. Velük 100%-os egyetértésben tudok csak nyilatkozni.
Hányinger vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!