Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt férjem újra nősült,...

A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Most a fizetése 25% adja, (20eft) + ünnepekkor (sznap,névnap,karácsony) + pénzt utal.
2009. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
95%
Miért utált ott lenni az apjánáűl a gyerek?Ha ennyire pénzéhes vagy,akkor az is lehetséges,hogy uszítod az apja ellen,és ez az oka a rossz viszonynak:Nem egy ilyen anyukát ismerek,aki minden trükköt kitalál,hogy a gyereket az apja ellen hangolja.
2009. nov. 11. 16:34
 22/69 anonim ***** válasza:
90%

Na ha ennyire gyűlölitek a volt férjet, az apát akkor hát nem is tudom...

Próbáld meg elcsábítani tőle az új feleséget TE, ha az Ő pénzére fáj a fogad!! Abszurd! Igazán!!!

2009. nov. 11. 16:35
 23/69 anonim ***** válasza:
100%
nem is azt mondtam hogy a pasidra kell a penz...hanem azt hogy dolgozzon a te embered tobbet...Pont ugy mint a volt ferjed sem azert "modos" mert o jol keres hanem az uj noje..
2009. nov. 11. 16:40
 24/69 anonim ***** válasza:
95%

Ha több pénzt akarsz a gyerekednek, dolgozz meg érte, vagy spórolj magadon.

Hány bőrt nyúznál le az exékről?

Igazán ocsmány vagy.

2009. nov. 11. 16:41
 25/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem jó a kapcsolat köztetek,és még a gyerek meg az apja közt sem,akkor mégis minek kínlódsz??
2009. nov. 11. 16:42
 26/69 anonim ***** válasza:
91%

Undorító pénz éhes banya vagy. Ha a pasid többet ad mint valaha a férjed mi a fenének akarsz még többet a férjedtől. Örülj,hogy fizetheti a gyerektatárast és végre boldog. Ne akard még attól a gyerkőctől is elvenni ami az övé... arra hivatkozva, hogy a tiednek több jár...

Már bocs de te egy undorító némber vagy.

2009. nov. 11. 16:45
 27/69 anonim ***** válasza:
95%
Nem hivatkozhatsz az ex párod feleségének a vagyonára! Hogy gondoltad ezt? Még jól jártál így is. Mellesleg ha van neked is párod akkor adjon ő pénzt ha tud, ne akard már mástól elvenni ami nem is a tiéd. Ott is van kisgyerek, a te gyereked megkapja az exedtől ami jár neki. Ennyi.
2009. nov. 11. 17:01
 28/69 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy, ha ennyire farkastörvények uralkodnak akkor állj ki az utcára;)
2009. nov. 11. 17:02
 29/69 anonim ***** válasza:
95%

Le akartam írni neked, hogy micsoda egy ocsmány nőszemély vagy aki egy csepp jóindulatot sem érdemel meg, de úgy látom, felhasználó társaim megtették helyettem is. Velük 100%-os egyetértésben tudok csak nyilatkozni.

Hányinger vagy.

2009. nov. 11. 17:03
 30/69 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam sem pénzéhesnek, sem undorítónak. A párom nem azért van, hogy a gyerekemet eltartsa, így is nála lakunk, mert nem tudtam fenntartani a lakásomat,kiadtam és a fiamé. Így is sokat kapok, az ex-nél meg nincs is a gyerek, amit akkor rá költene, odaadhatná!
2009. nov. 11. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!