A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?
Nekem is feltűnt ez a van gyerek nincs gyerek dolog.
Emellett én is arra szavazok, hogy a kérdés kamu, bár egyáltalán nem életszerűtlen. (És inkább férfiasnak tűnik a kérdező, mint nőnek.) Az igazság az, hogy tényleg vannak ilyenek, és a másik oldal is gyakran kritikán alul tud viselkedni. Az önzőség határtalan tud lenni, a gyerekek is ezt látják maguk körül, ne csodálkozzunk, ha egyre több az önző köztük is :S
Ezt a kérdést komolyan egy nő írta? Egy Édesanya? Nem akarom elhinni...
Ráadásul a megjegyzéseid alapján semmi lelkiismeret furdalásod nincs, annak ellenére sem, hogy mindenki negatívan nyilatkozik rólad, nem hiszem el, hogy egy szikra empátia sem szorult beléd!
(Az elejétől kezdve az az érzésem, hogy te a pasi vagy és igazolást akartál arra vonatkozóan, hogy az exnejednek nincs joga több pénzt kérni!)
a van gyerek nicns gyerek vitához:
azt hogy nincs az exénél a gyerek azt arra írta hogy az ő gyereke nem megy át hozzá hogy az apjával legyen, nem ugyhogy az exének nincs gyereke. vágjátok? :D
kérdezőnek:
haljá meg
18:56-os...
"Ezt a kérdést komolyan egy nő írta? Egy Édesanya? Nem akarom elhinni..."
Miért? Te azt hiszed, hogy aki édesanya és gyereke van, az a világ legtisztább és legártatlanabb lénye??? A kettő sajnos nem függ össze. Sajnos nagyon sok ilyen anya van, aki a pénzt fontosabbnak tartja, mint a saját gyereke érdekeit (hogy ne uszítsa az apa ellen). Több ilyen van, mint hinnéd. Azért mert vki ana, nem feltétlen egy ártatlan bárányka...
Undorító ez a kérdés!
Ez a legnagyobb problémád?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!