A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?
És mind-e mellett mostmár beletörődhetnél,hogy egy baromságot kérdeztél,az összes válaszadó leírta a negatív véleményét,de te még mindig olyanokat írsz,hogy nem sok a 20 ezer forint meg stb....
Tőled el kéne venni azt is amid van!!!
Ha talán nem gyűlölnétek annyira veszettül a gyerekkel együtt, mialatt pénzre lenne szükséged tőle, még esetleg magától is segítene rajtad, rajtatok!
Próbáltad már?! Gondoltál már erre?!
Milyen idős a gyerek? Az apja ad 20 E-t, meg te is annyit, az 40 ezer. Abból nem futja ruhákra (nem kell a márkás ruha) meg sulira vagy ovira? Rám a szüleim havi 10 ezret se költenek, mert nincs.
Pénzéhes vagy, és telhetetlen. Nem csoda, hogy az exed elvált tőled. Farkastörvények? Ja, ha te farkas vagy, akkor az állatkertben a helyed...Oda való vagy...
"Így is sokat kapok, az ex-nél meg nincs is a gyerek, amit akkor rá költene, odaadhatná!"
"A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban."
Tényleg nem tűnt fel senkinek?!
Amiket eddig olvastam tőled, kedves Kérdező, azok alapján egy pénzéhes, rátarti liba vagy. Eddig vagy harmincan írták le azt, hogy elváltatok, új életetek van, a férjednek és neked is új családod van. Semmi, de semmi közöd nincs a férjed új felesége vagyonához. Így is éppen elég gyerektartást kapsz, erre még a gyereket is az apja ellen neveled...
Ellentmondasz saját magadnak, minden második mondatoddal megcáfolod azelsőt, és állandóan csak azt hajtogatod, hogy neked több jár, meg hogy a barátodnak nem feladata, hogy eltartsa a gyereked. Nos, ilyen alapon a volt férjed új feleségének sem feladata. A férjed ugyanúgy beszáll az új gyerekkel való anyagi dolgokba, most talán mégannyi pénze sincs, mint korábban. De te már ugrasz, és az utolsó bőrt is lehúznád róla visszamenőlegesen is. Hányok az ilyen emberktől...
18:29
Én nem látom,minek kellett volna feltűnni?
Nyilván te is teszel róla, hogy utálja az apját. Ezt nézem ki belőled.
Én azt hittem, hogy csak egy ilyen h.lye nő van egész Magyarországon, ugyanis az anyám élettársának a volt nője is az anyám pénzére feni a fogát...
Ez szerencsére nem fog összejönni! :D Gusztustalan viselkedés, és hidd el, pár év múlva a gyereked is rá fog jönni, hogy milyen vagy, és majd az apjához fog húzni.
"ex-nél meg nincs is a gyerek..." a kérdésben meg azt mondja, hogy van gyerek...
Amúgy azt írtad a 20ezren felül még ad ünnepekkor meg plusz pénzt is utal, akkor az nem igazán 20ezer egy hónapban. Egyébként, tényleg undorító vagy. A gyereket uszítod az apja ellen, a szavaidból süt az utálad, de a pénze jó lenne, mi? Ha utálok vkit, akkor a pénze sem kell. Simán megtehetné, hogy csak 20ezret ad, de ehelyett ő plusz pénzt is ad, és még te mondasz rosszat róla???? A gyerekednek miket mondasz az apjáról, hogy így nem szeret oda járni??? Gondolom semmi jót! Pffffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!