Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt férjem újra nősült,...

A volt férjem újra nősült, gyereke is van már abban a házasságban. Szeretnék nagyobb gyerektartást kérni. Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Most a fizetése 25% adja, (20eft) + ünnepekkor (sznap,névnap,karácsony) + pénzt utal.
2009. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
90%

Hát hogy te tényleg mekkora egy visszataszító,lelketlen némber vagy!!!

Mondd le az internetet,és az árát költsd a gyerekedre!

Mellesleg ha a fiad le se sz@rja az apját,nem valósul meg a láthatás,ébresztő!A volt férjed mehetne a gyámügyre ez végett.Szabad megkérdezni,hogy hány éves is a szóban forgó gyermek?

2009. nov. 11. 17:19
 32/69 anonim ***** válasza:
94%
Ne légy telhetetlen! A gyermektartást volt férjed jövedelme alapján határozzák meg. Akkor sem kapsz többet, ha a felesége milliomosnő, hiszen neki semmi köze a férje korábbi házasságában született gyermekéhez. Annak pedig külön örülj, ha a rendszeres tartásdíjon felül az ünnepi alkalmakra is utal pénzt.
2009. nov. 11. 17:20
 33/69 anonim ***** válasza:
92%

"...A párom nem azért van, hogy a gyerekemet eltartsa..."

A volt férjed párja sem azért van!!!!

És akármennyire nem érzed magad szánalmasnak attól még az vagy.

2009. nov. 11. 17:25
 34/69 A kérdező kommentje:
Nem az új feleségtől kérek gyerektartást, hanem a gyerek apjától! Amúgy is nem sok az a havi 20eFt!!!
2009. nov. 11. 17:28
 35/69 anonim válasza:
93%
Határozottan NEM, sőt figyelembe vennék, hogy ott is van egy gyerek és csökkentenék a gyerektartást! Ne légy buta! A kettőnek semmi köze egymáshoz(a feleség pénzének és a te gyerektartásodnak)
2009. nov. 11. 17:31
 36/69 anonim ***** válasza:
95%
Háth, mit ne mondjak sztem eléggé undorító dolog amit művelsz... nagyon önző vagy. Én értem, h fontos neked a gyereked, de arra nem gondoltál, hogy vannak, akik még nálad is kevesebbet kapnak? És hogy a férjednek van új párkapcsolata, új élete. Nyilván másra is kell neki, nem csak arra, hogy adja neked a tízezreket. Ennyire irigy vagy? Szánalmas... Mi köze van hozzád a jelenlegi feleségének?! Jó, hogy nem a szomszédod fizetéséből akarod eltartani a gyereket...
2009. nov. 11. 17:34
 37/69 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, hogy mik vannak! Nekem már kezd gyanús lenni ez a kérdés. Nem lehet , hogy csak kamu? De valami még azért eszembe jutott:Volt itt szó valami kiadott lakásról, hogy a fiúé? Véletlen nem azért az övé, mert a váláskor az apa a részét ráíratta?
2009. nov. 11. 17:43
 38/69 anonim válasza:
93%
Én értem, amit kérdez/el, ha a feleségének van pénze nyilván többet tudadni a gyereknek és így a férje pénze elvileg megmarad. De az akkoris az övé és minthogy van gyereke ott is, gondolom, mint plusz dolgot a gyerekének adja. De ha nagyon jófej akkor egy kicsivel adhat többet ennek az x "megmaradó" összegnek a felét, de miután elváltatok és nem túl jó a kapcsolat, kétlem. Bíróság pedig ilyenben NEMet ítél, mivel a a feleség pénze akkorsem döntő, ha milliomos.
2009. nov. 11. 17:43
 39/69 A kérdező kommentje:
Nem a volt férjem mondott le a lakásról, válás után vettem önrész(amit váláskor kaptam) + hitel,ezért nem tudtam fenntartani,és ezért adtam ki.
2009. nov. 11. 17:55
 40/69 anonim ***** válasza:
94%

Szánalmas ahogy próbálsz kihátrálni abból, amiket itt leírtál:

"Nem az új feleségtől kérek gyerektartást, hanem a gyerek apjától!"

"Tudom, hogy nem keres többet, mint anno, de az új felesége elég jómódú, neki van pénze. Erre hivatkozva megemelnék a gyerektartást?"

Felesleges mentegetőznöd amit leírtál ide az itt is marad, úgyhogy ne terelj.

Egy irigy, pénzéhes dög vagy, aki a másikat akarja minden áron kizsákmányolni.

2009. nov. 11. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!