A férjetek mennyire várja el, hogy a hétköznapokban csinosak legyetek?
Ápoltságot, tisztálkodást elvárja - persze nem az ő kedvéért mosok fogat vagy hajat nyilván.
Körömfestés, smink, havonta új csini ruha meg frizura - ezeket nem szereti. A sminket meg a hajlakkot, zselét kifejezetten utálja.
Nem tudom mit vár el, mert nálam amit felsoroltál az alap.
Viszont gondolom ő kevésbé várja el, mint én magamtól, mert reggelente nem rugdos ki az ágyból, hogy takarodjak sminkelni meg felöltözni.
Nem kérdeztem még soha töle, de nem is aktuális, mert ÉN várom el SAJÁT MAGAMTÓL azt, hogy reggel rendbeteszem magam, akkor is, ha egyedül vagyok otthon. Olyan nincs, hogy napo közben hálóruhában, kócosan, mosdatlanul, illetve hogy szakadt, kinyúlt, ócska ruhákban mászkálok.
Reggel az elsö, hogy megmosdom, fésülködök, felöltözöm normálisan, ezzel magamnak tartozom.
Mielött valaki beleköt NEM arról van szó, hogy bali ruhában vagyok otthon, hanem tiszta, nem szakadt, nem kinyúlt vagy szétmosott öltözetben, ez a legtöbbször póló vagy blúz, madrág vagy szoknya és pulóver.
Számomra nagy szégyen és igénytelenség lenne, ha a férjemnek kellene ilyesmire figyelmeztetni.
Ebben a kérdésben egy csomó minden nem normális.
Nem normális az, aki elvárja, hogy a felesége hogy nézzen ki.
Nem normális az, aki "utálja", ha sminkel, és ezért megtiltja.
Nem normális az a nő, aki csak akkor törődik magával, ha pasi van a háznál.
az ápolt bőr,haj stb alap kellene,hogy legyen minden embernél.
enyém nem várja el,hogy állandóan kirittyentsem magam,ha csak úgy tetszenék neki,hogy kiló vakolat stb akkor nem ő lenne a férjem.
Csinosnak tart mindenben. A kinyúlt, kiszakadt mackóban is kócos hajjal.
Nem "vár" el tőlem többet, mint én magamtól.
Ez persze nem jelenti, hogy "nem adok magamra".
De nem törekszem görcsösen arra, hogy mindig tökéletes legyek.
Időnként jólesik elhagyni magam, kicsit "igénytelennek" lenni.
Legalább nagyobb a kontraszt ahhoz képest, amikor "rendesen" kicsípem magam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!