Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amennyiben bizonyosodnátok...

Amennyiben bizonyosodnátok róla hogy édesanyátok csalja apukátokat szóvá tennétek? Vagy mit tennétek a helyemben? 21L

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 14:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Én elvárnám és el is várom, hogyha engem megcsalnak, akkor az, aki tud róla szóljon, legyen az bárki! Ők a szüleid és én biztosan szólnék, először Anyukámnak, de, ha Ő nem mondaná el, akkor Apukámnak. Az igazság mindig kiderül előbb vagy utóbb, segíts, hogy előbb derüljön ki.
2013. okt. 24. 12:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Másrészről pedig, nem Te vagy az, aki épp tönkreteszi a családotokat, hanem Édesanyád.
2013. okt. 24. 12:58
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a saját példámat tudom írni. Nálunk apu csalta anyut, én tudtam róla...meg bátyám, más sztem nem.

Képzeld apu amilyen naiv volt mindig az én szobámba az iróasztalomon írta a leveleket (12-13 éves voltam amúgy) és ha véletlenül épp hazaértem,volt h ottfelejtette én meg összegyűrtem stb. Látni kellett volna mennyire nézeget a szobába, h hol hagyhatta. Sztem ő sem tudja h én tudtam. De nem tartott sokáig sztem, mert azóta is minden okés a szüleimmel és már 26 éves vagyok. Erről sosem beszéltem kivéve a páromnak, meg néha bátyámmal előhozzuk. De örülök, h nem szóltam és anyu boldog.

Egyszer megkérdezném anyukámat nem e sejtette, mert voltak jelei. Pl apu kapott a nőtől valentinra minden apróságot (apu utálja a valentint) és végül azt mondta anyunak h neki vette mikor megtalálta. Iszonyú megalázó volt. De én még nem sokat fogtam fel ebből.

én a helyedbe anyukáddal beszélnék...és a vérmérsékletedre bízom mit mondasz neki. Én 21 évesen leosztottam volna apám, megért volna pár pofontot, de akkor még nem ment.

2013. okt. 24. 13:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Lehet, h. Nem is az igazi apad. Megkerdeznem anyamtol, h. Ki a biologiai apam...
2017. júl. 31. 00:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül?
2020. nov. 16. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!