Amennyiben bizonyosodnátok róla hogy édesanyátok csalja apukátokat szóvá tennétek? Vagy mit tennétek a helyemben? 21L
Én csak a saját példámat tudom írni. Nálunk apu csalta anyut, én tudtam róla...meg bátyám, más sztem nem.
Képzeld apu amilyen naiv volt mindig az én szobámba az iróasztalomon írta a leveleket (12-13 éves voltam amúgy) és ha véletlenül épp hazaértem,volt h ottfelejtette én meg összegyűrtem stb. Látni kellett volna mennyire nézeget a szobába, h hol hagyhatta. Sztem ő sem tudja h én tudtam. De nem tartott sokáig sztem, mert azóta is minden okés a szüleimmel és már 26 éves vagyok. Erről sosem beszéltem kivéve a páromnak, meg néha bátyámmal előhozzuk. De örülök, h nem szóltam és anyu boldog.
Egyszer megkérdezném anyukámat nem e sejtette, mert voltak jelei. Pl apu kapott a nőtől valentinra minden apróságot (apu utálja a valentint) és végül azt mondta anyunak h neki vette mikor megtalálta. Iszonyú megalázó volt. De én még nem sokat fogtam fel ebből.
én a helyedbe anyukáddal beszélnék...és a vérmérsékletedre bízom mit mondasz neki. Én 21 évesen leosztottam volna apám, megért volna pár pofontot, de akkor még nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!