Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amennyiben bizonyosodnátok...

Amennyiben bizonyosodnátok róla hogy édesanyátok csalja apukátokat szóvá tennétek? Vagy mit tennétek a helyemben? 21L

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 14:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%
Gondolom a 20+ együtt töltött évük minden mozzanatával tisztában vagy, ugye? Az ilyesmi sosem fekete vagy fehér. Ennyi idősen ezt már tudhatnád. Amit te tudni vélsz a kapcsolatukról, az kábé nulla, még ha ennek az ellenkezőjét hiszed is. Valami vezetett idáig, koránt sem biztos, hogy apád egy szent. Foglalkozz a saját magánéleteddel. Ha meg neked ennyi elég ahhoz, hogy anyukád ellen fordulj, akkor nem érdemelted meg a 21 éves gondoskodását.
2013. okt. 15. 15:40
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Először beszélj anyukáddal. Hiába mondják itt fentebb, hogy ne avatkozz bele, nincs közöd hozzá. Édesanyádnak nem kellett volna félremennie, vagy ha már félrement, akkor úgy kellett volna, hogy te se vedd észre, ne nyiss rájuk véletlenül.

Ettől függetlenül előbb anyukáddal beszélj, és tisztázd a szituációt, mielőtt belerondítasz a házasságukba. Pl. lehet, hogy nem tudsz róla, de nyitott házasságban élnek. Persze ennek kicsi a valószínűsége, de megvan.

Beszélj édesanyáddal. És azt is beszéld meg veled, hogy jobb lenne, ha inkább ő mondaná el apukádnak a dolgot, mint te. Kérd meg, hogy legyen apukáddal tisztességes, mert megérdemli. Vagy ha nem érdemli meg, akkor is legyen becsületes, és ne tartson egyszerre két vasat a tűzbe.

2013. okt. 15. 15:51
 13/25 anonim ***** válasza:
80%

Beszélnék anyukámmal, hogy rendezze le az ügyet apukámmal

őszintén, máskülönben én fogom elmondani neki. A szüleimtől is elvárnám, ha akármelyikük tudtára jut, hogy engem megcsalnak, akkor mondják el nekem és ne fordítsanak ennek hátat. Ebbe a körbe még a testvérem, aki belefér. Ennél tágabb körben már nem avatkoznék bele, mondjuk pl. unokatesónak vagy nagynéninek pl nem szólnék.

2013. okt. 15. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem kérdezed meg anyukádat, hogy miért csinálja ezt?

Lehet hogy akkor megnyugodna a lelked.

2013. okt. 15. 17:09
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

Beszélj először anyuddal!

Én voltam kb. ehhez hasonló szituációban, és végül így tettem.

2013. okt. 15. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
16%

Én 24 vagyok, és nem szólnék bele. Csak rosszul jöhetsz ki az egészből, a rossz hír hozóját mindig megölik... Mindenki rád haragudna a szüleid egymásnak esnének, stb. Az ilyesmi mindig kiderül, hagyd, hogy menjenek a dolgok a saját medrükben, aztán ha kiborul a bili, vigasztald apudat.

Aztán meg tényleg nem tudhatod, van-e köztük valami egyezség, apud is görbe utakon jár-e stb. Jobb a kakit nem piszkálni, mert csak büdösebb lesz!

2013. okt. 15. 18:33
 17/25 anonim ***** válasza:
38%

Megbeszélném édesanyámmal.

Mivel egy család vagyunk, jogom van ahhoz, hogy tisztán lássak, hiszen veszélyben érzem a családomat.

/Nem "anyummal" :( Le a nyelvrontókkal! /

Semmiképpen sem világosítanám fel az édesapámat!

Ahhoz bizony nincs jogom, és felelőtlenség is lenne, mert súlyos tragédia is származhatna belőle.

2013. okt. 15. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

Először beszélnék (és feltehetőleg utoljára) anyukámmal, hogy vagy elmondja apukámnak, vagy én fogom megtenni.

Jómagam elvárom a rokonaimtól, barátaimtól is, hogy ha tudomásukra jut, hogy a kedvesem megcsal, akkor tájékoztassanak.

33/F

2013. okt. 16. 00:21
 19/25 anonim ***** válasza:
63%
Itt a legtöbb válaszadó aki szerint nem kéne beleszólni az mit érezne ha a saját gyereke eltitkolná? Nem elég, hogy a párja félrekefél, a gyereke falaz neki. Fel is kötném magam. MILYEN CSALÁD EZ?
2013. okt. 24. 12:26
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ebben a beleszólás. Annyit mondasz; "Apu, anyut rajtakaptam,amint kezelgették!" Kész. A többi valóban az ő dolguk,
2013. okt. 24. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!