Mi a véleményetek az ilyen "lánybúcsúról"?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm jövő nyáron tervezi az esküvőt a párjával, de jó előre mondja, hogy neki lesz leánybúcsúja és "vetkőzős" fiúkákat akar. Állítólag volt már ilyen alkalommal ilyen bulin és teljesen jól érzeték magukat. Nekem ez nem fér bele az értékrendembe. Túl maradi vagyok?2009. nov. 10. 10:49
11/29 A kérdező kommentje:
hát én nem is megyek el, de még pár csaj a baráti körben elég fogékony az ilyesmire. mondjuk ők még nem akarnak férjhez menni...csak emiatt "maradinak" vagyok titulálva.
2009. nov. 10. 11:23
12/29 anonim válasza:
szerintem nincs benne semmi. ha ő ilyet szeretne, mert neki tetszik, akkor szíve joga ilyen partit csinálni. nem félrelépni akar, nem is értem ettől miért lesz gáz az, hogy másnap férjhez megy. megmondod hogy, bocs neked ehhez nincs kedved, aztán kész.
13/29 anonim válasza:
Szerintem is gáz ( de az ilyen legénybúcsúk is).Az pedig,hogy nem akar félrelépni?Ha sokat isznak és a meztelen srácok kicsit is rámenősek,akkor minden megtörténhe.Ha valaki szereti a párját,annak eszébe sem jut másokat meztelenül bámulni,akár férfi,akár nő.Ez nem maradiság kérdése,hanem erkölcsi.
14/29 anonim válasza:
szerintem meg nem kell véresen komolyan venni az ilyesmit. ez csak egy jó poén. ha valakinek nem tetszik nem kell elmenni, de szerintem attól, hogy lesznek vetkőzős fiúk attól még elmehetnél. nem hiszem , hogy egész este ott lesznek, leadják a műsorukat és mennek szerintem. azt a fél órát meg kibírod, ha igazán jó barátnők vagytok.
15/29 anonim válasza:
Szerintem meg akinek ez jó poén,és erre van igénye ez szórakoztatja,az tükrözi az egyén szellemi színvonalát értékrendjét erkölcsi normáját.Még ha nem is lennék kapcsolatban akkor is találnék ettől értékesebb színvonalasabb szórakozást.
16/29 anonim válasza:
Ne aggasszon, hogy maradinak tartanak. Ne zavarjon! Légy rá büszke, ez jót jelent!!!
17/29 anonim válasza:
Szerintem ne menj el... Ha neki belefér, akkor csinálja, a saját lelkiismeretével neki kell megküzdenie.
18/29 anonim válasza:
kedves 11:58-as, nem értem ezt a lenéző választ. egyetemi diplomával rendelkezem , boldog párkapcsolatban élek évek óta, de egyáltalán nem tartom ezt húúú de erkölcstelen dolognak. gondolom nem orgiát fognak tartani, megnézik a fiúkat és kész. persze egyénileg döntse el mindenki , hogy neki tetszik e , vagy tolerálja e. Még nem voltam ilyen leánybúcsún és nem is láttam még ilyen show-t, viszont ha a legjobb barátnőmről van szó és ő ezt szeretné akkor nem csinálnék belőle ügyet.
19/29 anonim válasza:
Lehet, hogy egyetemi diplomád van, de erkölcseid nem nagyon.
20/29 anonim válasza:
12:28-as, miért is nincs erkölcsöm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!