Hogyan közeledjen a férje egy olyan nőhöz akit megerőszakoltak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 16:36
21/26 anonim válasza:
Előző válaszoló, köszönöm szépen. :)
22/26 anonim válasza:
szerintem ez csak provokáció, vagy komolyan segítségre van szükséged, kérdező. jelentem a kérdést, mert te csak sértegetni tudsz és provokálni jöttél.
23/26 anonim válasza:
Tudod, kérdező, ki várna rád egy évig?!
Nem azért, mert nem bírnám ki, hanem azért, mert ha TE egy évig tudsz várni, akkor feltehetőleg qrvára nem érdekel a szex, és ez az egész együttélésünkre rányomná a bélyegét.
24/26 anonim válasza:
Kérdező, te egy igazi gyökér vagy. nem azért nem fekszenek le veled mert te nem engeded, hanem mert senki nem akar téged megcuccolni, agyilag annyira zéró vagy. a kiscsaj előbb meg legalább normálisan volt és tovább tudott lépni, te meg csak hüppögsz itt a saját könnytócsáidban másokat fikázva. minek írsz akkor ide ki kérdést, ha "mindenki hülye, csak te nem" ? ja, meg hogy egy évet szoktál várni ... köszönjük, ülj le, egyes.
25/26 anonim válasza:
Szerintem ez elég komoly téma ahhoz, hogy pocskondiázás legyen belőle. Nem is értelek, kérdező, hogy mi a célod ezzel. Ha segítség kell, akkor nem illik a segítséget nyújtó kézbe köpni és az őszintén, normálisan válaszolókat sértegetni. Ha pedig csak szórakozol, akkor sürgősen nézzél magadba, mert undorító vagy. Bármi is legyen a helyzet, nem helyénvaló a stílusod.
26/26 anonim válasza:
Kerdezo. Szerintem vagy nem fogtad fel mi tortent veled (mivel a joindulatu tanacsokra nem reagaltal,minden mas jelentektelen dologra igen) vagy egy izlestelen dologgal akarod felhivni a figyelmet magadra, tehat a dolog meg sem tortent. Vigyazz nehogy visszanyaljon a fagyi. Segits magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!