Hogyan közeledjen a férje egy olyan nőhöz akit megerőszakoltak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 16:36
11/26 anonim válasza:
Igazad van, és valahol meg is értem, miért így cselekszel. De, ha ő csak arra ment volna, nem csinálta volna velem végig, ezt ő is megmondta, mikor rákérdeztem. Több más dologgal is bizonyította azt, hogy nála nem ez volt a cél.
12/26 A kérdező kommentje:
Biztos azért mert nem akadt volna neki más lány mert olyan állatira jóképű sudár legény. =D
2013. okt. 4. 14:21
13/26 anonim válasza:
Most már én gratulálok neked...
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. =D
2013. okt. 4. 14:32
15/26 anonim válasza:
Ki mint él, úgy ítél, ugyebár. :) Nos, neked nem adatott meg ilyen szerencse, elég sajnálatos. :)
16/26 A kérdező kommentje:
Sokkal jobb pasijaim voltak és lesznek is mint azt te hiszed.
2013. okt. 4. 14:39
17/26 anonim válasza:
Legyél büszke magadra. :) Ki is a k*rv@? ;)
19/26 A kérdező kommentje:
88%-os válaszoló a szánalmas aki megjátszotta a barátja előt a szűz pics*t de ennek ellenére lefeküdt vele. Akkor mi értelme volt rinyálnia?
2013. okt. 4. 14:56
20/26 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom, hogy tudsz-e olvasni, és értelmezni az olvasottakat. 88-as egyáltalán nem játszott meg semmit, egy komoly gondot akart megoldani, és ez nála így sikerült. Velem sosem történt ilyen, és nem tudom milyen lehet, de szerintem szemétség így beszólnod neki többször is. Ő csak a kérdésedre válaszolt. Húzd meg magad, ha nem tudsz rendesen viselkedni. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!