A kedvesem megtudta, hogy megerőszakoltak, és nagyon padlóra tette, jól jönne valami tanács. SOS?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nagyon régen volt a dolog, én túltettem magam rajta már, de ő nagyon kibukott most, hogy kiderült, és én rettentően félek, hogy ezentúl máshogy fog hozzám viszonyulni. Konkrétan attól félek, hogy túl óvatos lesz velem, vagy hogy félni fog velem lenni. Nem régóta tart a dolog, és nem feküdtünk le még egymással.
Nagyon szeretem, nem akarom elrontani. Próbáltam vigasztalni, de nem segít semmi, nagyon megviselte, és azt mondja, hogy nem tudja elfelejteni, hogy bántottak.
Mit tennél? Várjam meg, amíg túlteszi magát rajta? Vagy mondjam el, hogy mitől félek?
Ha valaki járt már ilyen cipőben, leírná, hogy mi történt később? El tudta felejteni végül a másik? Nem rontotta el a dolgokat?
29N, 30F
Nem neked kéne vigasztalni őt, hanem neki téged.
Ezt az ember nem felejti el, tudom, de ha te már valamennyire túltetted magad rajta, neki is el kéne fogadnia. Idővel megnyugszik ő is.
Mond el neki, amit érzel, ha normális akkor megérti.
Nekem a volt feleségemről akkor derült ki, amikor megpróbáltunk szeretkezni, és nem jött össze./nem ezért váltunk el/
Két évembe tellett, mire újra nimfomán lett.
Én jártam hasonló cipőben. A párom nagyon sajnált, és ezerszer megkérdezte közben, hogy nem durva-e stb. Halálra idegesített, mert én akkorra már lezártam magamban ezt a dolgot, és úgy éreztem ezzel újra és újra felszaggatja a régi sebeket . Minálunk az segített, hogy beszéltünk róla (sokszor), hogy mi van az egyik és mi a másik félben. Ebben az esetben el kell mondanod, hogy nem Ő az aki átélte, hanem te és ő neked akkor tud segíteni, ha... Merj őszinte lenni, ha megbízol benne és szereted, mert anélkül nem fog menni.
Nem ő az, akinek a lelkével kell foglalkozni, hanem Te!Ne te vigasztald őt!!! Ha neki ezzel bármi baja van (negatívan viszonyul hozzád), akkor menjen minél hamarabb olyan messzire, amennyire csak tud, mert az a legnagyobb önzőség. 30N
"Hogy érted hogy: "Mondjam el mitől félek?" Mitől félsz?"
Pontosan attól félek, amit a 15:33-as válaszadó írt, hogy tönkre fogja tenni a szexet köztük. Nekem semmit nem számít már a dolog, nem is szeretek rágondolni, ha viszont most ő emiatt elkezd velem "óvatosan bánni", meg sajnálni, akkor nem tudom mit csináljak. Egyrészt egyfolytában eszembe juttatná, hogy mit történt, másrészt pedig imádom a szexet, nem bírnám az ilyen "óvatos játékot", "nem durva-e stb"-t.
5.: félek, hogy ezentúl máshogy fog hozzám viszonyulni. Konkrétan attól félek, hogy túl óvatos lesz velem, vagy hogy félni fog velem lenni. Nem régóta tart a dolog, és nem feküdtünk le még egymással. " - ettől fél
igen szerintem mondd el neki ezt a félelmedet és beszélgessetek minél többet. én is egyetértek egy korábbi hozzászólóval. Vígasztalni azért túlzás volna. Ha ő ezt nehezen dolgozza fel, az egy kissé álságos. ha te vagy számára a legfontosabb, akkor nem azzal foglalkozik, hogy most neki milyen ez, hanem hogy milyen lehetett neked akkor! azon kellene lennie, h segítsen begyógyítani a sebeket és hogy vele végre normális, harmonikus testi viszonyt tudj kialakítani. Én is úgy gondolom, h a sok beszélgetés segít, de vigyázz, h ez egyikőtök részéről se csapjon át sajnálkozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!