Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tisztafejű döntés...

Mit tegyek? Tisztafejű döntés kellene, tanács.

Figyelt kérdés

Egy ideje rossz passzban vagyok,nem tudom, beütött a lelki krach.

Tudni kell,hogy anyagilag segítem picit a barátomat, most nincs munkája,szakácsnak tanul,nem akar az apján élősködni, 21 éves.

Ha elfogy hónap végére a pénzem,akkor mindent latba vetve eltart engem,ahogyan ennek lennie kell amellett,hogy hónap közben én segítek neki.

Most kicsit összekaptunk. Lehet,hogy hosszú a történet,de nagyon fontos lenne egy józan,külsős szemlélő tanácsa.

Reggel talált egy kis pénzt a zsebében,gondolta elmegy a boltba kenyérért.

Hívom,hogy hol van, hát beült egy kocsmába,megiszik egy fröccsöt, aztán elszalad a haverjához dumálni,utána felmegy az albérletembe beszélni a lakótársaimmal a kiköltözésemről.

oké.

Elment a barátjához, az üzletbe ahol ő dolgozik. Aztán én hívtam és kiderült,hogy mégsem megy az albérletbe,de valószínűleg nem is alszik itthon. Mondta,hogy hazaugrik pólóért,5perc múlva hív,hogy azért se,mert van ott a srácnál póló.

Haragban váltunk el,elindult világgá. Ő azt mondja nem haragszik rám, csak én vagyok ideges rá.

Lehet,hogy a srácnál maradnak,lehet,hogy bulizni mennek.

De nem szeretem úgy elengedni bulizni,hogy összevesztünk,mert az nem szül jót.....

Itt hagyott kaja nélkül(mert ugye úgy volt,hogy boltba megy), pénz nélkül (elvitte az aprót).

És a mai programomat miatta le kellett mondanom a bnőmmel,amikor még úgy volt,hogy megy az albérletbe is.

Szóval ráadásul egyedül is vagyok.

Szomorú is vagyok.

De nem akarom hívogatni, nem akarok teperni.

Mit tegyek?

2012. jan. 26. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia :) nyugodj meg barátod bedurcizott vagy ki akar egy kicsit rúgni a hámból.Miért kell lemondanod a programod?Nézd meg a táskádat hátha van benne zsömlére valo :).A barátoddal most ne foglalkozz az a legrosszabb amit tehetsz,hogy nekiállsz hívogatni meg eltiltani az estétől.Én nem hívnám fel egyszer sem smst se kapna Ha hazaérne mosolyogva fogadnám ennyi ... kicsit tedd félre hogy nő vagy és jogod van a hisztire.Nekem is nehéz volt kialakitani de már jó úton jársz ha nem egyből leoltottad hanem ide jöttél segítségért.
2012. jan. 26. 16:22
 2/6 fúróferkó ***** válasza:
65%

Csak megbízható férfiak társaságát keresd egy megbízható társaságát fogadd el.Családot kell alapítani,gyerekeket kell nevelni,biztos családi otthont kell teremteni.Ha albérlet ,akkor albérlet.Link alak mellett soha nem lesz a családodnak,(gyerekednek)biztonsága.

Nagyon nem értem azt sem,hogy nincs pénz ,mert elvitte (igaz csak az "aprót"),közben egymást hívogatjátok drága percdíjakkal,te meg internetezel.

Nem sok közötök van a felelősségteljes életvitelhez.

Igaz tanácsot kértél, el kéne gondolkodnod magatokon,és magadon.

2012. jan. 26. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd,szerintem ez a srác egy ici-picit kihasznál téged!És ezt te hagyod!

Te segíted 21évesen őt anyagilag csak mert ő nem akar az apján élősködni?

Akkor menjen el dolgozni!Tanuljon olyat,ami ad ösztöndíjat.Menjen diákmelóra!De ne a 21éves barátnőjétől várja el hogy pénzt adjon neki.

Ez az egyik.

A másik meg az,hogy egy normális kapcsolatba nem mennek külön-külön szórakozni a felek.Ez az én véleményem,ez sokaknál vitát szülhet,én akkor is így gondolom.Nem a haverozásról meg a barátnőzésről van szó hanem a discózásról meg a kocsmázásról.

Apropó...kocsmázás!

Hogy gondolja ő azt,hogy kocsmázik A TE PÉNZEDBŐL IS?Neked nincs otthon kaja,mert ő elissza a pénzt?

Nálam ilyen sincs egy kapcsolatban,az én párom is nagy kocsmázós volt,de ahogy összejöttünk megbeszéltük hogy ez engem nagyon zavar és ott hagyta a kocsmázást.

Nem alszik otthon?Az azért komoly!Együtt éltek és ő kimarad egész éjszakára?Te nagyon elengedted ezt a fiút.

Valóban ne hívogasd.Legalábbis azért ne hogy teperj nála!

De azért hívogasd hogy azonnal menjen haza,vigye a pénzt avgy vigyen kaját,és beszéljétek ezeket meg ha veled akar még lenni.

Te meg gondolkozz el,hogy mit akarsz egy ilyen fiútól,akit pénzelsz 21évesen,csak mert nem akar az apja terhére lenni.Találnál te 1000x jobb férfit is.

2012. jan. 26. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:

igazából részben igaz,amit írtok,részben,meg hm,inkább a legelső körvonalazza jobban a dolgot.

a helyzet az,hogy nem fogom neki megtiltani,hogy a haverjával menjen bulizni,kell a kanbuli is,de csak hűséges kereteken belül.

Ami zavart,az az,hogy sosem szól előre. Ő eldönti,akkor úgy van,nincs beleszólásom.

Vagy le vagyok oltva hogy egy éve vagyunk együtt és olyan,mintha nyugdíjas házaspár lennénk.

Bedurcizott,és szüksége van egy kis időre a haverjával,ezt tudom, de azon nem tudok túllendülni,hogy nem gondolt ma rám ezzel kapcsolatban,hogy velem itt mi lesz...

2012. jan. 26. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:

"Vagy le vagyok oltva hogy egy éve vagyunk együtt és olyan,mintha nyugdíjas házaspár lennénk."

Na de azért ha az ember komoly kapcsolatot vállal,akkor bizonyos dolgokról "le kell hogy mondjon".

És ha ezt 1 év után így gondolja,akkor évek múlva hogy gondolja?

Azért ne mondd azt hogy téged nem zavar,ha nem alszik otthon...

2012. jan. 26. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Zavar, el sem tudom mondani mennyire.

De gyökeres változást nem akarok nála,mert nagyon-nagyon sokat változott mióta összejöttünk,jó(!)irányba.

Nagyon ritkán fordul elő hogy különalszunk...legutóbb kb 2 hónapja egy kis összezörrenés miatt,azelőtt pedig szeptemberben.

Ritka,lehet éppen ezért visel meg ennyire.

2012. jan. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!