Mi járhat a fejében? Válaszotok fontos számomra, döntés képtelen vagyok?
Sziasztok
1 éve összejöttem a barátommal minden szép és jó volt, amíg egy nap szakítottunk. Érdekes szakítás volt, mert egyikünk sem tudott igazán elszakadni a másiktól. Látogatott engem, hozott ajándékot csak úgy elmentünk enni majd tovább ment.
Megtudtam, hogy van valakije ami szíven ütött, azt mondta hogy nem szereti, de nem bosszúból jött össze a csajjal, hanem mert ezt hoztam ki belőle lelkileg. 2 hónapot voltak együtt, otthagyta mert a csaj lenyomoztatta a címem és hasonlók.
De a helyzet ezután sem változott, 2 hetene találkoztunk, ha szóvá tettem a lányt kiakadt, hogy ne bántsam lelkileg.
1 hónapig nem is beszéltünk, majd újra találkoztunk, közbe jött a téma és azt mondta "kevés volt ez az 1 hónap"
Nem tudom mi lesz most velünk, hogyan tovább, érzem, hogy szeret persze nem úgy mint régen.
Még azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt, mert sokszor nem szexeltünk mikor találkoztunk.
Azt mondta én untam őt és a helyzetet amikor sokat voltunk együtt (nem így volt, de nem tudom ezt kiverni a fejéből)
Hogyan tovább? Mi járhat a fejébe?
Vélemény?
Köszönöm hogy elolvastad.
TE azt hoztad ki BELŐLE lelkileg, hogy mással járjon? ha öngyi lesz, az is a te hibád lesz? Tényleg úgy gondolod, hogy szeret téged?
Ha a kapcsolat alatt nem volt jó a kommunikáció, akkor most kellene megbeszélni, mit akartok egymástól. Hosszútávon, úgy lehetne dönteni. Mert ez a helyzet idegesítő és hagynám a fenébe, ha a pasi nem virít valamit.
Okos pali. Kettotokkel is volt, csaj rajott, dobta, most csak Te vagy neki, mig nem talal masikat is. persze, mindez csakis a Te hibad, "lelkileg ezt hoztad ki belole". Van ennek a pasinak lelke-szive?
Ebredj fel kislany.
Ez így is lenne, de a tettek mást igazolnak és nem tudom elhinni, hogy így megtudja magát játszani.
Nem tudom, hogy hagyjam a fenébe, vagy küzdjek várjak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!