Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi járhat a fejében? Válaszoto...

Mi járhat a fejében? Válaszotok fontos számomra, döntés képtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

1 éve összejöttem a barátommal minden szép és jó volt, amíg egy nap szakítottunk. Érdekes szakítás volt, mert egyikünk sem tudott igazán elszakadni a másiktól. Látogatott engem, hozott ajándékot csak úgy elmentünk enni majd tovább ment.

Megtudtam, hogy van valakije ami szíven ütött, azt mondta hogy nem szereti, de nem bosszúból jött össze a csajjal, hanem mert ezt hoztam ki belőle lelkileg. 2 hónapot voltak együtt, otthagyta mert a csaj lenyomoztatta a címem és hasonlók.

De a helyzet ezután sem változott, 2 hetene találkoztunk, ha szóvá tettem a lányt kiakadt, hogy ne bántsam lelkileg.

1 hónapig nem is beszéltünk, majd újra találkoztunk, közbe jött a téma és azt mondta "kevés volt ez az 1 hónap"

Nem tudom mi lesz most velünk, hogyan tovább, érzem, hogy szeret persze nem úgy mint régen.

Még azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt, mert sokszor nem szexeltünk mikor találkoztunk.

Azt mondta én untam őt és a helyzetet amikor sokat voltunk együtt (nem így volt, de nem tudom ezt kiverni a fejéből)

Hogyan tovább? Mi járhat a fejébe?

Vélemény?

Köszönöm hogy elolvastad.

2011. dec. 27. 11:56
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Ha van kérdés szívesen válaszolok.
2011. dec. 27. 11:56
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

TE azt hoztad ki BELŐLE lelkileg, hogy mással járjon? ha öngyi lesz, az is a te hibád lesz? Tényleg úgy gondolod, hogy szeret téged?

Ha a kapcsolat alatt nem volt jó a kommunikáció, akkor most kellene megbeszélni, mit akartok egymástól. Hosszútávon, úgy lehetne dönteni. Mert ez a helyzet idegesítő és hagynám a fenébe, ha a pasi nem virít valamit.

2011. dec. 27. 12:06
 3/28 A kérdező kommentje:
Figyelj én próbáltam erről vele beszélni, hogy hogyan tovább, de nem tudok normálisan. Sokat bántottam lelkileg ezért hoztam ki belőle.
2011. dec. 27. 12:07
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Okos pali. Kettotokkel is volt, csaj rajott, dobta, most csak Te vagy neki, mig nem talal masikat is. persze, mindez csakis a Te hibad, "lelkileg ezt hoztad ki belole". Van ennek a pasinak lelke-szive?

Ebredj fel kislany.

2011. dec. 27. 12:17
 5/28 A kérdező kommentje:

Ez így is lenne, de a tettek mást igazolnak és nem tudom elhinni, hogy így megtudja magát játszani.

Nem tudom, hogy hagyjam a fenébe, vagy küzdjek várjak még.

2011. dec. 27. 12:19
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha mindig nincs is szex, egyértelmű, hogy a szükségleteit fedezendőn "tart" téged. Ha épp nem a farka áll, akkor csak kell egy emberke, aki meghallgatja. Olyan vagy kb., mint egy szerető, vagy egy sokrétű prosti. Jól hangzik, mi?
 7/28 A kérdező kommentje:
Sokszor el is sírja magát, ha olyan dologról beszélünk.
 8/28 A kérdező kommentje:
Ha így van ahogy Te írtad, miért hagy szenvedni? Mert ugyan nem ígér szavakkal semmit sem. De erre amit Te írtál talál olyan embert ahol nincsenek érzelmek.
2011. dec. 27. 12:24
 9/28 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe! Nem tudom, hogy mit jelent nálad az, hogy lelkileg bántottad, de szerintem ezt ő mondta így neked. Amit én ezekből a sorokból kiolvasok, hogy a srác remekül alkalmazza az egyébként női fegyvert: a passzív-agressziót. Vagyis érzelmileg zsarol és te belementél a játékba. Szállj ki, míg nem késő. Ha gondolkodni kell rajta, úgysem ér sokat egy kapcsolat. Keress inkább egy igazi férfit, aki tudja mit akar és akinek csak te számítasz! Sok sikert :D
2011. dec. 27. 12:25
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mennyi idős vagy, de ha nem érzitek magatokat mindketten jól egy kapcsolatban, akkor minek? Egy jó kapcsolatban ilyen kérdés fel sem merül, hogy együtt legyünk-e vagy sem. Idősebb a pasi?
2011. dec. 27. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!