Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi járhat a fejében? Válaszoto...

Mi járhat a fejében? Válaszotok fontos számomra, döntés képtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

1 éve összejöttem a barátommal minden szép és jó volt, amíg egy nap szakítottunk. Érdekes szakítás volt, mert egyikünk sem tudott igazán elszakadni a másiktól. Látogatott engem, hozott ajándékot csak úgy elmentünk enni majd tovább ment.

Megtudtam, hogy van valakije ami szíven ütött, azt mondta hogy nem szereti, de nem bosszúból jött össze a csajjal, hanem mert ezt hoztam ki belőle lelkileg. 2 hónapot voltak együtt, otthagyta mert a csaj lenyomoztatta a címem és hasonlók.

De a helyzet ezután sem változott, 2 hetene találkoztunk, ha szóvá tettem a lányt kiakadt, hogy ne bántsam lelkileg.

1 hónapig nem is beszéltünk, majd újra találkoztunk, közbe jött a téma és azt mondta "kevés volt ez az 1 hónap"

Nem tudom mi lesz most velünk, hogyan tovább, érzem, hogy szeret persze nem úgy mint régen.

Még azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt, mert sokszor nem szexeltünk mikor találkoztunk.

Azt mondta én untam őt és a helyzetet amikor sokat voltunk együtt (nem így volt, de nem tudom ezt kiverni a fejéből)

Hogyan tovább? Mi járhat a fejébe?

Vélemény?

Köszönöm hogy elolvastad.

2011. dec. 27. 11:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
32 éves, én 22 és első komolyabb kapcsolatom.
2011. dec. 27. 12:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Itt az a baj, hogy a fiú nem téged szeret, hanem azt a lányt! Azért hagyott el ilyen gyorsan, mert azzal a lánnyal akart járni, de valami miatt (amiről te nem biztos hogy tudsz) a lány dobta őt, vagy esetleg a fiúd csalódott benne, és így most ismét visszajött hozzád, "ha nincs ló jó a szamár is" alapon.

Azért nem szereti, ha szóba hozod ezt neki, mert még mindig szereti a lányt (nem téged), és ez fájdalmasan érinti.

Ha nem is szexre használ, de az biztos hogy téged használ lelki szemetesládának.

Ne haragudj, hogy ezt így írom, nem akarlak megbántani!

Ha jót akarsz magadnak, és a fiúnak is, hagyd el!

Azért sír, mert csalódott valami miatt a másik lányban.

Szóval én adok esélyt most ennek a kapcsolatnak, szerintem te itt nagyon mellékszereplő vagy.

Talán majd egyszer,ha elfelejti azt a lányt.

29N

2011. dec. 27. 12:33
 13/28 A kérdező kommentje:
Pont tegnap mondta, hogy úgyis menni fogok mellőle, ha találok egy olyat aki ő rá hasonlít. Nem mennék én, és fájnak ezek a szavak.
2011. dec. 27. 12:33
 14/28 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem fáj neki az a lány (lehet másik igen, de ő nem) szóval ez kivan zárva...amíg megvolt neki addig is járt ide hozzám + láttam információkat.
2011. dec. 27. 12:35
 15/28 anonim ***** válasza:

"Szóval én adok esélyt most ennek a kapcsolatnak, szerintem te itt nagyon mellékszereplő vagy."

NEM ADOK ESÉLYT!

2011. dec. 27. 12:37
 16/28 anonim ***** válasza:

"Pont tegnap mondta, hogy úgyis menni fogok mellőle, ha találok egy olyat aki ő rá hasonlít. Nem mennék én, és fájnak ezek a szavak"

Lelki zsarolas, tudja oda vagy erte, O addig mig nincs mas, vagy esetleg ketten lesztek neki. Nem vesz komolyan, csak az oldalvonalban tartogat. Lehet pont a 10 ev korkulonbsegert. O tisztaban van vele, hogy Te hiszekeny vagy, tud rangatni.

2011. dec. 27. 12:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Menj, fuss, szaladj mellőle! És eszedbe se jusson hozzá hasonlót keresni! Miért hagyod, hogy manipuláljon, érzelmileg zsaroljon? Egy olyan nem létező kapcsolatban vagy, aminek csak a hátrányait érzed és amiben ráadásul rosszul is érzed magad! Bocsi, de mivel tud ennyire hatni rád. Mert a leírtak alapján sok minden, de nem egy alfahím!!!
2011. dec. 27. 12:44
 18/28 anonim ***** válasza:
tudod mi a bajod? hogy azt hiszed, nem kaphatsz jobbat. De! tartsd magad annyira, hogy nem maradsz mellette, ez a pasi téged tönkre fog tenni és aláz ahol tud. Ő már tudja, miket engedsz meg neki, de te még kis naiv vagy és ő az első szerelem. Nagyon meglepődne, ha kidobnád, el se hinné, hogy ŐT ki lehet dobni. Lépjél, ne foglalkozzál vele, ha csak egy év múlva találsz párt, de kicsit tedd magasabbra a mércét és érezd jól magad a kapcsolatodban, mert az a lényeg, nem a lelki szenvelgés.
2011. dec. 27. 12:48
 19/28 anonim ***** válasza:
Kicsit olvasgass itt az oldalon, ezer ilyen "szerencsétlen" kapcsolatfüggő ember (főleg nő) ír ide, úgyhogy szakíts végleg és ne szaladj egy másik ugyanilyen szar kapcsolatba.
2011. dec. 27. 12:56
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem értem ezt a zsarolást amit többen is írtok. Ő mindig mondja nekem, hogy jó ember vagyok stb..Szerintem ő azt akarja, hogy pár hónapig még nem beszélünk(ezért is mondta, hogy 1 az kevés volt) és akkor hátha szemet hunyok, persze nem fogok.

Nem hinném vagyis nem veszem észre ezt a lelki zsarolást. De lehet van benne valami.

2011. dec. 27. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!