Mi járhat a fejében? Válaszotok fontos számomra, döntés képtelen vagyok?
Sziasztok
1 éve összejöttem a barátommal minden szép és jó volt, amíg egy nap szakítottunk. Érdekes szakítás volt, mert egyikünk sem tudott igazán elszakadni a másiktól. Látogatott engem, hozott ajándékot csak úgy elmentünk enni majd tovább ment.
Megtudtam, hogy van valakije ami szíven ütött, azt mondta hogy nem szereti, de nem bosszúból jött össze a csajjal, hanem mert ezt hoztam ki belőle lelkileg. 2 hónapot voltak együtt, otthagyta mert a csaj lenyomoztatta a címem és hasonlók.
De a helyzet ezután sem változott, 2 hetene találkoztunk, ha szóvá tettem a lányt kiakadt, hogy ne bántsam lelkileg.
1 hónapig nem is beszéltünk, majd újra találkoztunk, közbe jött a téma és azt mondta "kevés volt ez az 1 hónap"
Nem tudom mi lesz most velünk, hogyan tovább, érzem, hogy szeret persze nem úgy mint régen.
Még azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt, mert sokszor nem szexeltünk mikor találkoztunk.
Azt mondta én untam őt és a helyzetet amikor sokat voltunk együtt (nem így volt, de nem tudom ezt kiverni a fejéből)
Hogyan tovább? Mi járhat a fejébe?
Vélemény?
Köszönöm hogy elolvastad.
"ezt hoztam ki belőle lelkileg"
Hát ez röhejes, szóval azt mondja, TE vagy a hibás, amiért megcsalt, Rád mutogat a saját jellemhibájáért?! és te még el is hiszed?
Szóvá mered tenni, hogy megcsalt, erre "ne bántsam lelkileg"
Már bocs, de ez egy önző alak, és a nemlétező "lelkére" hivatkozgat.
Én ezt kivágnám, az biztos, semmi jóra nem számíthatsz tőle a jövőben. Ha újra össze is jöttök, egyszer majd jogosan szólsz valamiért, és akkor megint az lesz, hogy "jaj a lelke" és félredug????
Jaj ne legyél már ennyire naiv!!!!! Nem rosszindulatból mondom, csak hogy ébredj már fel, mert ez akkora hülyét csinál belőled, hogy olvasni is rossz! Karácsonykor egy napig - mittudomén, a másik lány nem ért rá. Neki valószínűleg feleannyit se jelentett a nap, mint neked, ha azóta nem is keresett.
Egy 32 éves férfinak azért már felnőttebbnek kéne lenni az ilyen viselkedésnél. Ez csak magára gondol, téged meg megtart arra az esetre, ha unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!